Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Alin, tânărul din Alba care a sfârșit tragic într-un accident rutier: „Vei fi mereu in inimile noastre!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Alin, tânărul din Alba care a sfârșit tragic într-un accident rutier: „Vei fi mereu in inimile noastre!”

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate în memoria lui Alin, tânărul de doar 18 ani din Crăciunelul de Jos, care a sfârșit tragic într-un accident rutier în cursul zilei de astăzi, 19 noiembrie.

La data de 19 noiembrie 2022, în jurul orei 12,20, un tânăr de 18 ani, din comuna Crăciunelul de Jos, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, înspre Blaj, a pierdut controlul asupra acestuia și la kilometrul 20 a ieșit în afara carosabilului, intrând în coliziune cu un copac.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale grave și, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a decedat la locul producerii accidentului.

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace în împărăția lui Condoleante familiei, și putere să poată trece peste acest necaz și supărare!

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL pe DN 14 B, la intrare în Blaj: Un tânăr și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un copac

Nu îmi vine să cred …. Dumnezeu să îl odihnească în pace și doresc multă putere părinților

Dumnezeu să te ducă în lumea celor drepți ,Dumnezeu să te ierte Alin Sincere condoleanțe familiei indoliate

Citește șiMesaje de condoleanțe

Drum lin printre stele Alinuș…vei fi mereu in inimile noastre!!!Dumnezeu să te primească și să te așeze printre îngerii Săi!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace copil bun … multa putere familiei sa poata trece peste aceasta mare durere!”, au fost doar câteva dintre mesajele adresate tânărului care a sfârșit tragic, de către persoanele din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Carburanți mai scumpi de astăzi: Cât costă benzina și motorina de la 1 iulie în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Carburanți mai scumpi de astăzi: Cât costă benzina și motorina de la 1 iulie în Alba De astăzi, în plin sezon de vacanțe, intră în vigoare a doua majorare de accize la carburanți, ceea ce va duce face ca prețul benzinei și motorinei să se majoreze cu aproximativ 40 de bani/litru. Scumpirile înseamnă că fiecare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea