Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Alexandru, tânărul care a sfârșit tragic în accidentul care a șocat Sebeșul: „Drum lin spre cer, prieten drag!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Alexandru, tânărul care a sfârșit tragic în accidentul care a șocat Sebeșul: „Drum lin spre cer, prieten drag!”

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate în memoria lui Alexandru Fofeldea, tânărul de doar 21 de ani din municipiul Sebeș, care a sfârșit tragic într-un accident rutier în cursul zilei de ieri, 15 ianuarie.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție pentru ziarulunirea.ro de către apropiații săi, Alex ar fi studiat în trecut la Liceul Tehnologic din Sebeș.

Față de tânărul care a plecat mult prea rapid dintre noi, apropiații săi au avut doar vorbe de laudă la adresa sa, motivele care ar fi dus la tragicul accident de ieri fiind încă necunoscute.

Mașina sa ar fi fost proaspăt înmatriculată înainte de teribilul accident.

CITEȘTE ȘI: Momentul accidentului ÎNFIORĂTOR de la Sebeș, surprins de camere de supraveghere

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 20.00. Șoferul autoturismului Volkswagen, cu numere provizorii de înmatriculare, a rămas încarcerat după impactul puternic, fiind scos de salvatori în stare de inconștiență și în șoc cardio respirator.

Citește șiMesaje de condoleanțe

La mai puțin de o zi de la producerea acestui accident teribil, zeci de mesaje au început să fie postate în mediul online, în memoria sa.

„Dumnezeu să îl odihnească!

Dumnezeu să-l ierte!

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Condoleanțe familiei, Dumnezeu să-l ierte!

Drum lin spre cer odihnă veșnică.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și să îi întărească pe părinți!

Un copil foarte bine crescut, un copil care, de mic, a fost, în permanență, în biserică, un copil atât de respectuos, cum rar mai întâlnești în zilele astea, cu părinți care au știut să-l crească frumos…

CITEȘTE ȘI: Cine este tânărul de doar 21 de ani din Sebeș care și-a pierdut viața IERI într-un accident rutier

Condoleanțe familiei. Nu pot să cred. Îl cunosc de mic. Cunosc toată familia. Eu cunosc durerea asta. Dumnezeu sa întărească părinții.

Sincere condoleanțe părinților, o durere fără cuvinte, Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar părinților să le dea putere și mângâiere!

Dumnezeu să-l odihnească iar noi ceilalți să învățăm ceva din acest nefericit incident.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i ierte păcatele!”, au fost doar câteva dintre mesajele postate în mediul online de către cunoscuții tânărului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea