Rămâi conectat

Sport

La Zlatna, pe Minaur”, CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova, în Cupa României, în 9 noiembrie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida din cadrul etapei a doua a grupei D din Cupa României, dintre CS Ocna Mureș și CS Universitatea Craiova se va disputa miercuri, 9 noiembrie, de la ora 17.00, conform FRF.

În acest sens, locația aleasă de gruparea din orașul salin pentru disputarea întâlnirii este Stadionul “Minaur” din Zlatna, singurul din județ care dispune de o instalație de nocturnă. Este opțiunea ocnamureșenilor de a juca în Alba, chiar dacă trupa din Bănie a propus ca “Soda dragă” să se deplaseze la Craiova, pe arena “Ion Oblemenco”.

Mai trebuie doar ca cei responsabili să accepte propunerea noastră și să verifice puterea instalației de nocturnă. Existau și alte variante, dar aceasta este cea mai «OK» pentru noi și fotbalul din Alba. La urma urmei suntem o echipă din eșalonul terț, cu jucători care muncesc, iar deplasarea până la Craiova, cu două zile pe drum, dus-întors, ar reprezenta o problemă majoră în privința recuperării”, a precizat Ioan Paul, președintele CS Ocna Mureș, autoritățile locale din Zlatna dându-și acceptul de principiu.

În urmă cu 4 ani, Stadionul “Minaur” a mai găzduit, în nocturnă, în 27 septembrie 2018, o confruntare din cadrul “16”-imilor de finală ale Cupei României, Unirea Alba Iulia – FCSB, scor 0-1, la care au asistat peste 3200 de spectatori, fiind instalată și o tribună mobilă.

CS Zlatna, echipa locală, dispută la lumina reflectoarelor anumite partide din Liga 4, Stadionul “Minaur” având 2600 de locuri și o instalație de nocturnă cu o capacitate de 1200 de lucsi, minimum prevăzut de regulament.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea