Rămâi conectat

Ştirea zilei

La volan, cu dreptul de a conduce suspendat și identitate falsă: Dosar penal pentru un tânăr de 20 de ani, din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Blaj au oprit pentru control un tânăr de 20 ani, care susținea că nu deține documentele de legitimare asupra sa și a încercat să îi inducă în eroare, prezentându-și o altă identitate. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data de 11 aprilie 2021, în jurul orei 01.45, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un tânăr.

Acesta le-a spus polițiștilor că nu are documentele de legitimare asupra sa și a încercat să îi inducă în eroare, prezentându-și o altă identitate decât cea reală.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde i-a fost stabilită identitatea. Polițiștii au constatat că tânărul de 20 de ani, din Blaj, are dreptul de a conduce autovehicule, pe drumurile publice, suspendat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  conducerea unui vehicul cu permisul suspendat și falsul privind identitatea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea