Rămâi conectat

Curier Județean

La vârsta întelepciunii, alcoolul i-a luat mințile: Autoturism condus regulamentar accidentat de un șofer beat

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 08 noiembrie 2019, în jurul orei 16:40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, produs pe strada Carpenului din Pâclișa.

Un bărbat de 72 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din comuna Vințu de Jos.

În urma accidentului, au fost înregistrate doar pagube materiale, însă, în urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru cel care a provocat accidentul a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea