Rămâi conectat

Curier Județean

La universitatea albaiuliană se angajează cadre didactice

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Până pe data de 6 septembrie, cei care doresc şi bineînţeles au calificarea necesară pentru a preda în cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, se pot înscrie în „lupta” pentru cele 13 posturi scoase la bătaie de către instituţia de învăţământ superior albaiuliană. Este vorba despre 12 posturi de lector, la catedrele de Sociologie, Asistenţă Socială şi Sport, Drept, Topografie şi Ingineria Mediului, Teologie, Management – Marketing, Finanţe – Contabilitate, Departamentul de Matematică, Informatică şi Electronică şi un post de asistent la Pedagogie. Candidaţii trebuie să depună un dosar, la secretariatele instituţiei de învăţământ superior sau prin poştă la adresa strada Gabriel Bethlem, nr. 5 – Alba Iulia, cod 510009 (Palat Apor), care va include pe lângă cererea de înscriere şi o fişă de autoevaluare şi una de prezentare. În utlimii doi ani Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a rămas fără 16 persoane, astfel că nevoia de cadre didactice este resimţită. Lipsa nu este doar la lectori şi asistenţi ci şi la profesori, însă, deocamdată, aceste posturi sunt blocate. „Avem nevoie de cadre didactice, pe fiecare palier profesional. În ultimii doi ani de zile nu au mai fost intrări în sistem ci doar ieşiri. În momentul de faţă universitatea are 168 de cadre. Pentru a funcţiona în parametri cât de cât normali am avea nevoie de 184 de cadre universitare, iar pentru a funcţiona la capacitatea normală, 200 de cadre”, ne-a specificat rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, prof. univ. dr. ing. Moise Ioan Achim.
Data limită pentru depunerea dosarelor de către candidaţi este 16 septembrie, ora 14.00, concursul propriu-zis urmând să aibă loc pe data de 21 septembrie. Până în prezent o singură persoană şi-a depus dosarul, postul dorit fiind cel de lector. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea