// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

La Teiuș, 10 firme au plătit taxe de peste 400.000 de lei, anul trecut. Topul celor mai importanți contributori la bugetul orașului

Viața economică a orașului Teiuș se dezvoltă de la o lună la alta. Potrivit primarului Mirel Hălălai, la nivelul orașului își desfășoară activitatea contribuabili importanți la bugetul local, cum sunt, spre exemplu, companiile ce produc materiale de construcții sau încălțăminte în sistem lohn.

Alături de companiile multinaționale se află firmele cu capital românesc, toate acestea absorbind forța de muncă din oraș, dar și din zonele vecine. Cea mai mare pondere o au companiile multinaționale, ele având puncte de lucru la Teiuș.

Forța de muncă a orașului este orientată deopotrivă spre firmele mai mici, autohtone, care contribuie și ele la formarea și consolidarea bugetului local.

Topul primilor 10 contribuabili la bugetul local al orașului Teiuș, în anul 2017, se prezintă astfel: 1. Somaco Structuri Prefabricate S.R.L., 2. Semmelrock Stein și Design S.R.L., 3. Rekord S.R.L., 4. Mercur Business, 5. BAUMIT România S.R.L., 6. UNICOM Holding S.A., 7. Fantastic S.R.L., 8. Rewe Projektenwicklung România S.R.L., 9. IMCOP S.R.L., 10. Dragon R.C. S.R.L. Suma totală încasată la bugetul local de la primii 10 contribuabili ai orașului, persoane juridice, este de 410.232 de lei.

Primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai, ne-a declarat că perspectiva este una îmbucurătoare pentru mediul economic al orașului, urmând ca noi companii să-și înceapă activitatea în această localitate, ele contribuind, împreună cu cele deja existente, la dezvoltarea și modernizarea așezării ce a fost când­va cel mai important nod feroviar din Transilvania.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la La Teiuș, 10 firme au plătit taxe de peste 400.000 de lei, anul trecut. Topul celor mai importanți contributori la bugetul orașului

  1. Nelu 12.02.2018 la 22:54

    Teiusul este vai si amar de el totul este praf nu mai misca nimic firmele acelea au venit demult ln teius se poate verifica fara nici o problema asta o stie toata lumea din teius.