Rămâi conectat

Curier Județean

La Târgul Căciulilor de la Blaj, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni, au aplicat 188 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în valoare de 687 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

La așa cap, așa căciulă. La Târgul Căciulilor de la Blaj, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni, au aplicat 188 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în valoare de 687 lei.

La data de 6 decembrie 2019, cu ocazia Târgului Căciulilor, care a avut loc în municipiul Blaj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj  şi cu cei ai secţiilor de poliţie rurală Blaj şi Jidvei, au organizat o acţiune ce a avut drept scop asigurarea climatului de normalitate civică, combaterea faptelor de evaziune fiscală,  prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului sau comise cu violenţă şi prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acţiunii au fost verificaţi 35 de agenţi economici şi 172 de autovehicule, iar pentru nereguli constate au fost aplicate 188 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.560 lei, din care din care 24 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 3 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 139 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Poliţiştii au constatat 6 infracţiuni şi au confiscat bunuri în valoare de 687 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea