La Săliștea, masca OBLIGATORIE în spațiile deschise aglomerate, școală online, locuri de joacă și terenuri de sport închise. Măsuri, după creșterea incidenței cazurilor de Covid-19

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Luând în dezbatere incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus la nivelul comunei Săliștea din ultimele 14 zile, CLSU a luat decizia de a impune purtarea măștii obligatoriu în spațile deschise aglomerate, trecerea școlilor și grădinițelor exclusiv online, închiderea terenurilor de sport și a locurilor de joacă pentru copii.

În prezent, în comuna Săliștea se înregistrează 19 cazuri active de COVID-19. De asemenea, potrivit unor surse ziarulunirea.ro, aproximativ 7 cazuri sunt atribuite municipiului Alba Iulia și mai multe județului Hunedoara, unde se pare că persoanele s-au infectat la locul de muncă.

ELIT

Astfel, la nivelul comunei Săliștea, județul Alba, unde rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-COV-2 a depășit 1,5/1000 de locuitori, începând cu data de 13.10.2020 se instituie măsuri pentru diminuarea impactului riscului, astfel:

-purtarea obligatorie a măștii de protecție și în zonele aglomerate exterioare;
-închiderea terenurilor de sport și a locurilor de joacă pentru copii;
-închiderea școlilor și grădinițelor de pe raza comunei, predarea efectuându-se online;
-acordarea de către medicii de familie și poliție a sprijinului în monitorizarea cazurilor și respectarea măsurilor de protecție;
-testarea periodică a persoanelor care deservesc Centrul Social.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419