Rămâi conectat

Actualitate

La Petrești, calea ferată se fură cu căruța și cu duba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii Biroului Rutier împreună cu cei de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au identificat în trafic şi au oprit pentru control, miercuri, 9 ianuarie, pe raza localităţii Lancrăm, o autoutilitară condusă de un bărbat din Sebeş.

În urma verificării autoturismului s-a constatat că acesta era încărcat cu mai multe bucăţi de şină de cale ferată pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

În urma investiţiilor efectuate de poliţiştii din Sebeş împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Vinţu de Jos, a rezultat că cele 9 bucăţi de şină de cale ferată, cu o lungime totală de 18 metri şi o greutate de 882 kilograme, a fost sustrasă, în dimineaţa zilei de 9 ianuarie, de P.N., un minor de 17 ani împreună cu M.E.N., o femeie de 44 de ani, ambii din Petreşti, de la linia de cale ferată dezafectată Sebeş – Petreşti, şi pe care au transportat-o cu o căruţă la un centru de colectare a fierului vechi din Sebeş unde au valorificat-o şi de unde a fost preluată de către conducătorul autoutilitarei cu scopul de a fi transportată la un alt centru de preluare a deşeurilor feroase din municipiul Alba Iulia.

”Faţă de P.N. şi M.E.N. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat urmând ca ancheta ce se află în curs de desfăşurare, să stabilească gradul de implicare şi vinovăţie şi a altor persoane”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea