Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La inițiativa consilierilor locali liberali,USL Alba Iulia solicită Consiliului Local reducerea taxelor locale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 „USL Alba Iulia va propune organizarea unei noi ședințe extraordinare, la inițativa membrilor PNL care s-au opus majorării impozitelor și taxelor locale chiar în Ședința extraordinară din data de 7 ianuarie a Consiliului Local Alba Iulia, în vederea reanalizării oportunității acesor majorări și reducerii taxelor la nivelul din 2012.

Acest demers are la bază și faptul că Guvernul României a aprobat Ordonanța de Urgență ce permite autorităților locale să decidă reducerea taxelor și impozitelor locale, dar și restituirea sumelor plătite în plus de contribuabili. Consilierii locali albaiulieni ai PNL consideră că municipalitatea nu a fost în niciun fel obligată să majoreze taxele locale, pe terenuri, clădiri și alte bunuri, dar că a fost o interpretare dusă la extrem a  unei Hotărâri de Guvern din 27 decembrie.

PNL Alba Iulia se manifestă în continuare împotriva propunerii adoptate de majoritatea CL Alba Iulia, de majorarea cu 16,05% a nivelurilor impozabile și taxelor locale și consideră că este firesc, în actualele condiții economice locale ca acestea să revină la nivelul din 2012″, se arată într-un comunicat remis presei de PNL Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea