Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

La furat, în deplasare, de Crăciun – Bărbat din Mureș cercetat de polițiști după ce sustras bunuri de peste 6.000 de lei, de la o firmă din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat bănuit de furt. Acesta ar fi sustras din curtea unei societăţii comerciale din municipiul Alba Iulia mai multe bunuri în valoare de 6110 lei. Prejudiciul a fost recuperat integral.

La data de 23 decembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, l-au identificat pe un bărbat de 46 de ani, din Sângeorgiu de Mureș, judeţul Mureş, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 23 iunie 2018.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în data de 23 iunie 2018, ar fi sustras din curtea unei societăţii comerciale, un aparat de aer condiționat, două ventilatoare şi două casete pentru aer condiționat, în valoare de 6.110 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, acesta urmând să fie restituit păgubitului.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Festivalul de Teatru „Povești” 2024, o nouă ediție începe ASTĂZI, la Alba Iulia. Programul Evenimentelor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Festivalul de Teatru „Povești” 2024, o nouă ediție începe ASTĂZI, la Alba Iulia. Programul Evenimentelor Începând de astăzi, 19 mai până în 25 mai, la Alba Iulia, Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, aceasta fiind cea de-a XVII-a ediție. Începând de astăzi, 19 aprilie 2024, Teatrul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea