Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La Cugir, întâlnire între medicii de familie și medicii specialiști ai spitalului. S-a discutat despre colaborarea între cele două paliere ale sistemului sanitar

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La solicitarea Colegiului Medicilor Filiala Alba,  la sediul Primăriei Cugir, a avut loc o întâlnire între medicii de familie din Cugir și medicii specialiști care își desfășoară activitatea în spitalul orășenesc din localitate. 

Întâlnirea, mediată de managerul instituției, jr. Florin Arion și managerul medical al unității de sănătate, dr. Terezia Mureșan, a avut ca scop principal dezbaterea unor aspecte legate de colaborarea între cele două paliere ale  sistemului sanitar la nivel de oraș. Potrivit informațiilor, s-a profitat de această ocazie pentru a le prezenta medicilor de familie pe unii colegi noi care s-au adăugat în ultima perioadă colectivului de medici din cadrul  Spitalului Cugir. S-au purtat de asemenea, discuții despre o serie de probleme pe care instituția le întâmpină cu privire la utilizarea sistemului informatic.

,,Am informat medicii de familie cu privire la posibilitățile de investigație și tratament al diverselor patologii pe care le întâlnim în practica curentă. Internările de zi reprezintă una dintre cele mai facile posibilități de realizare a unui act medical de calitate, al cărui beneficiar trebuie sa fie în primul rand pacientul”, ne-a declarat medicul chirurg, dr. Terezia Mureșan. Aceasta susține faptul că, în vederea facilitării pe viitor a unor astfel de colaborări între specialiști și medicii de familie, s-a stabilit de comun acord punerea la punct a unei modalități de comunicare informatică în timp real.

,,De comun acord cu toți participanții, am stabilit ca următoarea reuniune de acest fel să aibă loc cel mai probabil la mijlocul lunii februarie, când sperăm sa avem ocazia de a prezenta noi medici care să se adauge colectivului nostru”, a conchis dr. Terzia Mureșan.(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea