La autostrada Sebeș-Turda se face revizuirea acordului de mediu

Paul Voicu - Primar 2020

Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de revizuire a acordului de mediu pentru autostrada Sebeș-Turda, care va fi construită pe teritoriul administrativ al judeţelor Cluj şi Alba.

autostrada sebes-turdaPotrivit directorului Agenției de Protecție a Mediului Alba, Mihaiela Dehelean-Mih, motivul revizuirii este amplasarea unor noi organizări de șantier, care nu au fost cuprinse în acordul de mediu inițial, în județul nostru fiind vorba despre amplasarea unei stații de betoane și mixturi asfaltice în localitatea Micoșlaca, ce aparține de Ocna Mureș.

ELIT

Pentru eliberarea acordului de mediu revizuit se vor desfășura, marți, 24 februarie, comisii de analiză tehnică la APM Alba și APM Cluj, cu participarea unor reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediile: Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (București, Splaiul Independenţei, nr.294, sector 6, Bucureşti); Agenției pentru Protecția Mediului Alba (Alba Iulia, strada Lalelelor, nr. 7B), Agenției pentru Protecția mediului Cluj (Cluj Napoca, Calea Dorobanţilor, nr. 99, bl. 9B) și Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (București, b-dul Dinicu Golescu, nr.38, sector 1) Bucureşti. Observaţiile publicului se primesc la sediul ANPM.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Așa zis-a Burebista 21 februarie 2015 at 22:25

Va trebui să elibereze autorizația pentru autostrada Mureș-Arieș. Sau până o eliberează îi va spune Lancrăm-Mihai Viteazu.

OZN 22 februarie 2015 at 12:50

Cand va fi gata autostrada Sebes-Turda?

vali 26 februarie 2015 at 17:57

lot 3,4 trimestrul 2 2016
lot 1,2 trimestrul 4 2016

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...