Rămâi conectat

Ştirea zilei

La autostrada Sebeș-Turda se face revizuirea acordului de mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenția Națională pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de revizuire a acordului de mediu pentru autostrada Sebeș-Turda, care va fi construită pe teritoriul administrativ al judeţelor Cluj şi Alba.

Potrivit directorului Agenției de Protecție a Mediului Alba, Mihaiela Dehelean-Mih, motivul revizuirii este amplasarea unor noi organizări de șantier, care nu au fost cuprinse în acordul de mediu inițial, în județul nostru fiind vorba despre amplasarea unei stații de betoane și mixturi asfaltice în localitatea Micoșlaca, ce aparține de Ocna Mureș.

Pentru eliberarea acordului de mediu revizuit se vor desfășura, marți, 24 februarie, comisii de analiză tehnică la APM Alba și APM Cluj, cu participarea unor reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediile: Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (București, Splaiul Independenţei, nr.294, sector 6, Bucureşti); Agenției pentru Protecția Mediului Alba (Alba Iulia, strada Lalelelor, nr. 7B), Agenției pentru Protecția mediului Cluj (Cluj Napoca, Calea Dorobanţilor, nr. 99, bl. 9B) și Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (București, b-dul Dinicu Golescu, nr.38, sector 1) Bucureşti. Observaţiile publicului se primesc la sediul ANPM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea