Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

La Alba Iulia se înmulțesc țeparii de tranzit! Femeie naivă înșelată de două persoane la schimbul valutar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 7 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au identificat două persoane din judeţele Dolj şi Timiş care au înşelat-o pe o femeie din comuna Ciugud, cu ocazia efectuării unui schimb valutar.

Potrivit IPJ Alba, “în sarcina lui M.M., o femeie de 42 de ani, din Negoi, judeţul Dolj şi a lui S.I.D., un bărbat de 34 de ani, din municipiul Timişoara, s-a reţinut faptul că la data de 07 aprilie 2015, în jurul orelor 12,00, în timp ce se aflau în apropierea unei case de schimb valutar din Alba Iulia au abordat-o pe o femeie de 38 de ani, din comuna Ciugud şi s-au oferit să-i schimbe suma de 200 de euro, la un curs avantajos.

În aceste împrejurări cei doi, profitând de neatenţia victimei, au reuşit să-o înşele cu suma de 776 lei.

Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea