La Alba Iulia s-a constituit Asociația Profesională a Ghizilor de Turism din Transilvania. Care sunt obiectivele

La sfârșitul lunii februarie, la Alba Iulia s-a constituit  Asociația Profesională a Ghizilor de Turism din Transilvania (TPGA).

Constituirea asociaței reprezintă o necesitate a pieței de turism din Transilvania. Asociația este formată din 13 membri, ghizi naționali și locali, oameni dedicați turismului sau care provin din domenii ce au legătură cu turismul.

”TPGA apără interesele categoriei profesionale și contribuie la formarea și dezvoltarea profesionala a ghizilor de turism, contribuie si vegheaza la respectarea standardelor profesionale si la dezvoltarea durabila a zonelor turistice și acționează împreună cu Federația Națională a Ghizilor de Turism din România pentru ridicarea standardelor calitative în ghidajul turistic românesc”, a spus Dan Chindriș președintele TPGA, ghid atestat și autorizat.

Obiectivele asociației sunt de a oferi informații privind formarea și calificarea profesională a ghizilor autorizați, asistență în vederea dezvoltării profesionale a ghizilor prin întâlniri de lucru sau seminarii cu profesioniști din diverse domenii și, nu în ultimul rând, de a întări și încuraja colaborarea și schimbul de experiență între ghizi. Asociația Profesională a Ghizilor de Turism din Transilvania face parte din Clusterul Transylvania Lands.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...