La Alba Iulia, cândva, în următorii 4 ani ne vom da cu tramvaiul: Acesta va fi alimentat prin șine

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

La Alba Iulia, cândva, în următorii 4 ani ne vom da cu tramvaiul: Acesta va fi alimentat prin șine

Într-o conferință de presă susținută miercuri, 1 octombrie 2020, Gabriel Pleșa, noul primar al municipiului Alba Iulia a reiterat toate promisiunile făcute înainte de alegeri, în campania electorală. Printre acestea se numără construirea unui tramvai modern, construirea unui ștrand public  și a unui nou spital municipal.

,,În ceea ce privește proiectele care ne stau în față, adică extinderea rețelelor utilitare, lucrările de infrastructură, strandul orașului și construirea unei creșe, va trebui să văd ce proiecte pot să iau, să văd cum s-a executat bugetul până acum și ce resurse sunt avem la dispoziție.

ELIT

Vom începe să lucrăm la toate, dar este greu să realizăm o ierarhizare pentru că nu știm ce să preluăm și care este situația primăriei.

Legat de proiectul tramvaiului în orașul Alba Iulia, există fonduri, iar în viitor vor fi de asemenea fonduri europene, pentru un transport ecologic. Proiectul presupune un tramvai modern, cu alimentare din șine.

Colegii mei de la Timisoara și Brașov au pus problema unui spital municipal. Amândouă municipalitățile își doresc un nou spital. Sibiul a semnat un contract în urmă cu două săptămâni, iar oamenii își doresc investiții în sănătate.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419