La Aiud, niciun liberal din vechiul birou politic nu mai face parte din noul birou. Vechiul PNL a fost pdl-izat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Duminică, 15 octombrie, a avut loc Conferinţa Judeţeană a filialei Alba, primele alegeri judeţene interne în partid, până acum conducerea fiind numită de forumul politic central.

„De ieri avem un birou judeţean, ales democratic. Pentru viitor, vreau să ne întărim organizaţiile. (…) Vrem să adunăm câţi mai mulţi membrii. Fac apel încă o dată la toţi foştii şi actualii liberali, pe care Pd-ul i-a acaparat şi îi ţine sub control. La noi porţile sunt deschise, îi aşteptăm cu drag,” a spus Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit lui Lazăr, nici unul din membrii fostului birou liberal, înainte de fuziunea cu PD, nu mai este în biroul actual al PNL, marea majoritate s-au îndreptat spre ALDE ori s-au retras şi nu mai fac parte din nici un partid.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Avem convingerea că în viitorul foarte apropiat, toţi vechii liberali vor veni alături de ALDE. O să începem o campanie de convingere, de încurajare în a lua o decizie înţeleaptă. În partidele unde sunt acum, nu sunt luaţi în seamă şi sunt înlăturaţi din toate funcţiile pe care le au”, a mai spus Lazăr.

Save

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Don Pandele 17 octombrie 2017 at 10:26

Normal.Cine sa faca parte din noile structuri? romica si cei care au fost uslisti? le-a trecut vremea.josan s-a dus la alde ca i-a dat niculaie servici de 6000 pe luna .poporul s-a lamurit si a votat altceva.de 10 luni orasul a inceput sa infloreasca de cand cei doi nu mai polueaza primaria.stau bine la alde si sa mai mearga si alti ca ei.restul vor avea un cuvant de spus in dezvoltarea orasului dar sa treaca o perioada de curatire sufleteasca bine-meritata.

flori 17 octombrie 2017 at 20:07

„de 10 luni orasul a inceput sa infloreasca”..:))Tu esti serios sau esti platit??…sau probabil fost PDL-ist recompensat acum cu un post caldut.Atunci nu-i de mirare ca ai numai flori…in cap.

furii 18 octombrie 2017 at 9:29

Da ce mai exista vreun fost penelist pe undeva ? I-au cotropit si subjugat fostii pedelisti (basistii), peste tot. Aiurea au votat fraierii !!!

Don Pandele 18 octombrie 2017 at 10:05

aha- de 16 ani anteriori in care din primul oras al judetului ( exceptand Alba -Iulia) a ajuns ultimul nu ai nici o vorba ? pai da, de 10 luni Aiudul se schimba in bine in ciuda celor care au vrut sa arate ca nu se poate ca nici ei nu au facut. nu am fost pdlist/a si i-am criticat cat a incaput la vremea lor dar acum se vad schimbari in bine si trebuie sa fii rauintentionat sa nu le recunosti. cum nu recunoasteti nici ca sub inaltul patronaj al jalnicilor precedenti din 29000 de locuitori s-a ajuns ca Aiudul sa aiba cu o treime mai putin, ca cei care lucreaza altceva decat la birouri fac naveta sau ca nimeni nu s-a asezat cu afacerile serioase in zona, toti punandu-si fabricile la altii.dar e important ca aveti o doza de agresivitate care sperati ca inchide ochii si gura tuturor. si mai bine flori in cap decat viata trista pe care o vedeti voi si ura impotriva a toti care gandesc altfel

flori 18 octombrie 2017 at 13:14

In mod normal as fi de acord cu tine din moment ce am vazut greselile administratiei trecute Dar din pacate nu e nimic nou sub soare.Oamenii din Aiud tot nu au alternative locale pentru locuri de munca,parc industrial..nici vorba,lucrari facute cu fundul (un trotuar asfaltat,celalalt cu dale..de fapt alee).S-a interzis comercializarea pasarilor vii joia in piata dar nu s-a desemnat altul similar.A „vechiturilor” la fel,desi pe unii ii mai ajuta saracii sa castige o paine in plus.Preocuparea e in continuare pe sarbatoriri,parade, licitatii de terenuri si achizitii scumpe (laptop pt primar si vice)…sa mai continui??Ce inflorire sa vad cand primaria organizeaza casting pentru firme din Blaj sau Sebes.Daca credeti ca cineva este carcotas dati cautare „Primaria Aiud” in coltul din dreapta sus.O sa fiti surprinsi de cate „realizari ” au fost.

Comentariile sunt oprite