Rămâi conectat

Politică Administrație

La Aiud, niciun liberal din vechiul birou politic nu mai face parte din noul birou. Vechiul PNL a fost pdl-izat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 15 octombrie, a avut loc Conferinţa Judeţeană a filialei Alba, primele alegeri judeţene interne în partid, până acum conducerea fiind numită de forumul politic central.

„De ieri avem un birou judeţean, ales democratic. Pentru viitor, vreau să ne întărim organizaţiile. (…) Vrem să adunăm câţi mai mulţi membrii. Fac apel încă o dată la toţi foştii şi actualii liberali, pe care Pd-ul i-a acaparat şi îi ţine sub control. La noi porţile sunt deschise, îi aşteptăm cu drag,” a spus Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba.

Potrivit lui Lazăr, nici unul din membrii fostului birou liberal, înainte de fuziunea cu PD, nu mai este în biroul actual al PNL, marea majoritate s-au îndreptat spre ALDE ori s-au retras şi nu mai fac parte din nici un partid.

„Avem convingerea că în viitorul foarte apropiat, toţi vechii liberali vor veni alături de ALDE. O să începem o campanie de convingere, de încurajare în a lua o decizie înţeleaptă. În partidele unde sunt acum, nu sunt luaţi în seamă şi sunt înlăturaţi din toate funcţiile pe care le au”, a mai spus Lazăr.

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea