Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

La Abrud școala începe în scenariul VERDE. Toți elevi vor merge la clasă, din 8 februarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

În orașul Abrud, toți elevi vor merge la școala, de luni, 8 februarie, localitatea fiind în scenariul în scenariul galben. În prezent, rata incidenței cu noul coronavirus în oral este de 0,95 la 1000 de locuitori.

„Începerea semestrului 2 din acest an școlar ne aduce speranța pe care o așteptam, cu toții, de atât de mult timp. Elevii se întorc, fizic, la scoală. Și chiar daca zâmbetul elevilor și al profesorilor vă fi, încă, ascuns de măști, aceștia își vor căuta bucuria în priviri.

Astăzi am vizitat Scoală Generala Avram Iancu și Liceul H.C.C din Abrud, pentru a ne asigura că procesul de predare-învățare se vă desfășură în cele mai bune condiții și, așa cum ne așteptam, vă asiguram, dragi părinți, că elevii sunt în siguranță.

Ne bucuram că orașul nostru este în scenariul verde, având astăzi o incidenta de 0,95 cazuri la mia de locuitori, și că școlile, curate și bine dotate- așa cum le-am găsit azi, sunt pregătite să se umple de fericirea și energia pozitiva a elevilor și profesorilor care se reîntâlnesc după prea mult timp.

Suntem siguri că, atât profesorii, cât și elevii și părinții vor trata cu responsabilitate aceasta pandemie, vor respecta regulile necesare pentru prevenție, astfel încât semestrul 2 să se desfășoare fară probleme”, a scris primarul orașului Abrud, Albu Cristian Alexandru pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Frații din Republica Moldova, în vizită de lucru la Alba Iulia în Ardeal: Vizita delegației Edineț în cealaltă capitală a României

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Frații din Republica Moldova, în vizită de lucru la Alba Iulia în Ardeal: Vizita delegației Edineț în cealaltă capitală a României În cadrul unei colaborări între România și Republica Moldova, delegația municipiului Edineț a realizat vizite de lucru în municipiile Alba Iulia și Oradea. Citește și: Acord de înfrățire între municipiul Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea