Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

L-aţi văzut? Sandu Ștefan Emilian, de 13 ani, din Alba Iulia, a dispărut de acasă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SANDU EMILIAN-STEFAN 22-10-2000În data de 2 martie a.c., ora 22.30, Poliţia Municipiului Alba-Iulia a fost sesizată prin de către o femeie din municipiul Alba Iulia cu privire la faptul că fiul său, în vârstă 13 ani şi 4 luni, a plecat de la domiciliu, în jurul amiezii şi nu  s-a mai întors.

Imediat au fost demarate activităţile de căutare a minorului şi a fost dat în urmărire însă deocamdată nu a fost depistat.

Sandu Ștefan Emilian are următoarele semnalmente: 1,60 m înălţime; 35 de kg; fața rotundă; ochi căprui; părul negru, tuns scurt.

La data plecării purta pantaloni de culoare albastru închis cu dungă roșie, geaca de culoare maro iar în picioare avea o pereche de adidași.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării minorului. Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificare la etapa națională a olimpiadei de religie. Alții trei au obținut locul II și o mențiune. Citește și: FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea