Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

L-aţi văzut? Poliţiştii sunt în căutarea unui minor din Căpâlna, dispărut de la domiciliu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

minor disparutÎn data de 9 septembrie a.c., ora 11,00. poliţiştii din Daia Română au fost sesizaţi de către un cetăţean din Petreşti, cu privire la faptul că vărul său, un minor în vârstă de 14 ani din localitatea Căpâlna, comuna Săsciori, care lucra la o stână pe raza comunei Daia Română, a plecat în seara zilei de 7 septembrie nu s-a mai întors.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că minorul a lucrat circa 3 luni la o stână de oi de pe raza comunei Daia Română iar în data de 7 septembrie a plecat voluntar de la stână, împreună cu un bărbat în vârstă de 29 de ani, din judeţul Neamţ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Greuruş Ilie Laurenţiu are următoarele semnalmente: înălțimea – 1,40 – 1,45 metri, ochi mari; păr brunet, tuns scurt, buze groase, nas mare.

La data plecării de la stână, minorul era îmbrăcat cu pantaloni de blugi albaștri, tricou şi hanorac de culoare închisă şi era încălţat cu sandale de culoare maro.

Persoanele care pot da informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

FOTO: IPJ Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea