Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Kronospan Sebeş: Activitatea fabricii se desfăşoară cu respectarea legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O companie care se respectă, aşa cum este Kronospan Sebeş, o companie  performantă la nivel internaţional, este in acelasi timp o companie care respecta cu strictete legislatia in vigoare si care se asteapta si solicita tuturor colaboratorilor si partenerilor ei acelasi comportament ireprosabil.

In ultima perioada in diverse media au fost lansate diferite afirmatii referitoare la activitatea societatii Kronospan Sebes, afirmatii false care nu au la baza nici un fel de suport probator. Astfel s a lansat ideea ca societatea nu este autorizata in conformitate cu directivele europene si au fost puse sub semnul intrebarii studiile privind sănătatea populaţiei din Sebeş. In ciuda faptului ca societatea noastra a chemat in mod constant la dialog, in ciuda tuturor documentelor si dovezilor prezentate care atesta că ne desfasuram activitatea respectând legea si ca afirmatiile de mai sus nu sunt adevarate, din partea celor care organizeaza protestele la nivelul orasului Sebes nu a fost manifestata nici un fel de dorinta de comunicare sau de interes fata de niste documente tehnice, clare si fara nici o urma de indoiala, legale.

Mai mult, ONG-ul Prima Natura a trimis o sesizare Ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, în care eram acuzaţi că am încălca legea – prin organizarea de transporturi ilegale de lemn, fără însă a fi prezentate dovezi care să justifice cele afirmate. Ca urmare a sesizarii primite, Politia si CRSC Cluj au desfasurat controale riguroase care au relevat fara putinta de tagada că întrega activitate a Kronospan Sebes se desfăşoară cu respectarea legii. Au fost supuse controalelor avizele de însoţire a materialului lemnos, registrele de evidenţă, documentele cu regim special, dar concluzia a fost una singură: activitatea fabricii se desfăşoară cu respectarea legii.

Nu putem sa nu observam ca ceea ce se intampla in ultima perioada nu inseamna decat manipulare din partea unor persoane care au dovedit din nou ca nu stiu ce inseamna un dialog constructiv si cautarea de solutii in beneficiul comunitatii din Sebes. Suntem siguri de faptul ca cetatenii din Sebes care ne cunosc, inteleg activitatea pe care o desfasuram si modul in care intelegem sa respectam legea.

Kronospan Sebes a aratat in ultima perioada de nenumarate ori că nu are nimic de ascuns, că oricine are nelămuriri este invitat in fabrica să se informeze corect. Dar niciunul dintre cei care ne contestă nu a dorit să cunoască mai bine activitatea fabricii. Activitatea Kronospan în România inseamna respectarea legislatiei, crearea de locuri de muncă, implicare activa in viata comunităţii prin diverse programe pe care le am dezvoltat de-a lungul anilor si care au insemnat  suport pentru unităţile de învăţământ, spitale şi alte instituţii publice. Suntem unul dintre cei mai mari contributori la bugetul local al municipiului Sebeş şi ne mândrim că am pus umărul, de-a lungul timpului, la dezvoltarea localităţii.

comunicat de presă Kronospan Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea