Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Kronodesign Puzzle” – un concept inovator de evenimente a fost lansat de compania Kronospan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Kronospan a demarat seria de evenimente „Kronodesign Puzzle”. Într-un concept inovator, participanţii la evenimente sunt invitaţi să  descopere într-un mod interactiv și creativ produsele, decorurile și conceptele Kronodesign. Ei intră astfel în contact cu universul colecţiei globale Kronodesign 2018-2022, prin reinterpretarea în stil propriu a unor puzzle-uri 3D de mobilier şi identificarea elementelor lipsă ale acestora.

În cadrul fiecărui eveniment vor fi  prezentate 10 piese de mobilier realizate din plăci de PAL melaminat şi Slim Line, un produs nou al colecţiei Kronodesign, inspirate din arhitectura modernă. Evenimentele se desfăşoară în spații culturale de reper la nivel local.

Dr. Arh Biborka Bartha, Sales Ambassador Kronospan, alături de Silviu Aldea, de la Atelier MASS, Cluj Napoca (câştigătorul premiului I la concursul de Arhitectură și Design – Wood Reinvented organizat de Fundaţia Kronospan în anul 2017) şi de Mihnea Ghilduş, fondator Dizainăr, realizează în cadrul evenimentelor un tur ghidat al exponatelor, detaliind nu doar caracteristicile, dar şi utilitatea acestora în cadrul oricărui tip de locaţie sau reşedinţă.  Evenimentele se adresează de altfel producătorilor de mobilă, arhitecţilor, designerilor, ca şi studenţilor de la Facultăţile de Arhitectură.

„Prin Kronodesign Puzzle nu promovăm doar cele mai noi produse și decoruri din gama Kronodesign, dar şi calitatea şi utilitatea pe care produsele noastre, realizate inclusiv  la Braşov şi Sebeş, o aduc în industria mobilei, a arhitecturii şi a designului interior şi, prin ele, în casele românilor. Numele şi imaginea performanţei celor două comunităţi locale ajunge astfel de o manieră pozitivă, alături de Kronospan, în atenţia unui public relevant de la nivel naţional” a declarat dr. arh. Biborka Bartha, Sales Ambassador Kronospan.

Peste 120 de persoane din domeniu au participat în perioada 6-7 noiembrie la Cluj, la primul eveniment din seria Kronodesign Puzzle. În perioada următoare, evenimentele Kronodesign Puzzle vor continua la Iaşi (13-14 noiembrie), Timişoara (21-22 noiembrie) şi Bucureşti (27-28 noiembrie).

Kronospan este lider global în producția de plăci pe bază de lemn. În România, Kronospan deţine două unităţi de producţie, la Sebeş și Braşov.

Investițiile Kronospan în România se ridică la peste 600 de milioane de euro în ultimii 19 ani, având aproximativ 800 de angajați direcți și generând peste 7000 de locuri de muncă indirecte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au fost la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde”, pentru a deșfășura diferite activități de curățenie. Citește și: Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea