Kovesi dă semnalul reînceperii luptei anticorupție în România: Le cere procurorilor și judecătorilor ”să continue ce s-a început”

Kovesi dă semnalul reînceperii luptei anticorupție în România: Le cere procurorilor și judecătorilor ”să continue ce s-a început”

Laura Codruța Kovesi este la un pas de a ajunge procuror-șef european! Ea a primit și votul Consiliului UE, iar până la numirea în funcție mai este doar un pas. Însă, deși nu a ajuns să conducă Parchetul European, Kovesi le dă ordine foștilor colegi din România.

Ea le cere procurorilor și judecătorilor cu care a lucrat ”să continue ce s-a început”.

ELIT

”Sper ca acest vot să schimbe un pic situaţia în sistemul de justiţie şi colegii mei să fie mult mai mobilizaţi şi mai determinaţi şi să se simtă încurajaţi să continue ce s-a început şi nu putem să negăm că, în ultimii ani, în România, cel puţin cât am condus eu DNA, rezultatele au fost clare şi statisticile vorbesc singure.”, a spus, joi seara, la Digi 24, Kovesi.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

2 Comentarii

cetatean 19 septembrie 2019 at 22:13

Ce tare… din crama inculpatului Ghiță direct la Bruxelles…

Eu 20 septembrie 2019 at 2:01

Ce o fi inceput codruta,ca udrea e libera si ei îi e frica de Ghita,sa nu mai publice cine stie ce.Presimt ca Serbia va intra la urgenta in urss EU sa-l poata extrada si sa-l reduca la tacere.Sunt f.curios daca va indrazni sa demoleze coruptia de la vw si vinovatii vor fi la rece.Dar cum sa muste mâna ce a pus-o acolo?Câta ipocrizie!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...