Rămâi conectat

Politică Administrație

Klaus Iohannis: Spiritul Crăciunului constă în a celebra înțelegerea, suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați

Ziarul Unirea

Publicat

în

iohannis mesaj de craciunPreședintele Klaus Iohannis spune că spiritul Crăciunului constă în a celebra generozitatea și înțelegerea, el transmițând și un mesaj special românilor din străinătate să nu-și piardă speranța arătându-se încrezător că situația României va continua să se îmbunătățească.

„Nașterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o așteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simți alături pe toți cei dragi și a celebra generozitatea, buna înțelegere și liniștea. Cu atât mai mult în aceste momente suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați, pe cei singuri, pe cei împovărați de boală sau de sărăcie și să încercăm să le aducem puțin alinare”, afirmă Iohannis într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

El a transmis românilor din afara granițelor să fie încrezători, declarându-se convins că situația României va continua să se îmbunătățească.

„Un gând special se îndreaptă și către voi, românii plecați la muncă în străinătate, care vă petreceți sfintele sărbători departe de casă. Sunt copii care de Crăciun nu stau la masă cu părinții, sunt părinți care simt și mai dureros acum dorul de familia din țară. Vă îndemn să nu vă pierdeți speranța. Sunt încrezător că situația României va continua să se îmbunătățească de la an la an, iar cei care sunteți acum obligați să vă câștigați existența peste hotare veți putea reveni acasă. Crăciun fericit tuturor!”, a încheiat președintele Iohannis.

sursa: agerpres

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea