Klaus Iohannis: Obiectivul meu pentru alegeri e câştigarea unui nou mandat de preşedinte

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat vineri că scopul său este acela de câştigare a unui nou mandat la preşedinţie.

„Începem anul 2019, un an cu foarte multe provocări. Începem practic direct cu preşedinţia Consiliului UE, chiar săptămâna viitoare vom avea vizita CE, pentru a începe în forţă această preşedinţie. Sunt convins că vom face faţă bine. Avem deja în luna mai primele alegeri, sunt alegeri europarlamentare şi e foarte important să participăm la aceste alegeri. Cu cât mai mulţi alegători se prezintă, cu atât mai clar va fi rezultatul. La sfârşitul anului vom avea alegeri prezidenţiale şi reiterez că voi intra în competiţie pentru un nou mandat de preşedinte”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit MEDIAFAX.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Pe întreg anul 2019, obiectivele mari pe care le am, care sunt obiectivele României, sunt o mai bună şi profundă integrare europeană, consolidarea noastră în cadrul NATO şi poate reuşim să avem o întărire în acest an pe flancul vestic şi unul dintre obiectele foarte importante pentru mine este consilidarea statului de drept în România, asta însemnând şi continuare în forţă a luptei anticorupţie. Personal obiectivul meu pentru alegeri e câştigarea unui nou mandat de preşedinte”, a mai spus preşedintele.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

marius 5 ianuarie 2019 at 7:41

Super. Fotografia este sugestiva. Un sobor de preoti pentru un presedinte divin. Un profesor cu har pentru o generatie cu dar. Un retor desavarsit pentru cetateanul cinstit, un pui de as pentru dama de pica cu ceas.
Sa nu uitam de ” Rmania meditata” si ” Romania navetista”

Misu 8 ianuarie 2019 at 21:24

Ce il recomanda pentru un al doilea mandat, ce a facut in primul ?!!

Comentariile sunt oprite