Rămâi conectat

Actualitate

Klaus Iohannis, despre începerea școlii în condiții normale: „Ar fi foarte complicat să avem numai școala online“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele României a anunțat că decizia definitivă cu privire la modul în care se vor deschide școlile pe 14 septembrie 2020 va fi luată săptămâna viitoare.

Școala sigur nu va începe în condiții normale”, a anunțat în această seară președintele Klaus Iohannis. “Ar fi foarte complicat ca să avem numai școala online, și atunci ne îndreptăm spre un scenariu mixt, unde în funcție de condițiile locale vom avea fie mai mult online, fie școală clasică sau mixt”, a precizat liderul de la Cotroceni.

“Am invitat pe premier, ministrul educației și mai mulți miniștri, pentru o discuție pe care o vom avea săptămâna viitoare, când sper că vom reuși să conturăm câteva scenarii pe care le vom comunica public. Deci dați-mi voie să vă dau săptămâna viitoare câteva răspunsuri mult mai in extenso”, a declarat președintele.
Cele mai importante declarații ale președintelui Klaus Iohannis, cu privire la deschiderea școlilor:

Evident că această situație a deschiderii noului an școlar și, implicit, a noului an universitar este una de extremă importanță. Am avut numeroase discuții cu conducerea Ministerului Educației, cu specialiști, cu alți membri din guvern cu atribuții pe această zonă.

S-au făcut progrese importante în conturarea unor strategii și unor scenarii.
Am invitat pe premier, ministrul educației și mai mulți miniștri, pentru o discuție pe care o vom avea săptămâna viitoare, când sper că vom reuși să conturăm câteva scenarii pe care le vom comunica public.

Deci dați-mi voie să vă dau săptămâna viitoare câteva răspunsuri mult mai in extenso.
Școala sigur nu va începe în condiții normale, fiindcă pandemia până în septembrie nu va dispărea.

Ar fi foarte complicat ca să avem numai școala online, și atunci ne îndreptăm spre un scenariu mixt, unde în funcție de condițiile locale vom avea fie mai mult online, fie școală clasică sau mixt.

Sursa: edupedu.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea