Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Klaus Iohannis: „De la 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și vor fi posibile spectacolele în aer liber”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei declarații de presă susținută joi, 28 mai, la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre relaxarea unor noi măsuri după data de 1 iunie. Acesta a declarat că de la 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și vor fi posibile spectacolele în aer liber, cu respectarea anumitor condiții.

„Din 1 iunie câteva activități interzise redevin posibile: se redeschid teraselele, cu reguli speciale, cu maxim 4 persoane la o masă. Se va putea merge la plajă, dar și aici cu păstrarea distanței. Se reia transportul internațional rutier și feroviar și devin posibile spectacolele în aer liber, cu maxim 500 de spectatori. Se reiau activitățile sportive, competițiile în aer liber, mai puțin pentru sporturile de contact”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Ședința a avut loc în contextul în care autoritățile au anunțat că de la 1 iunie ar putea fi luate noi măsuri de relaxare a restricțiilor, una dintre acestea fiind redeschiderea teraselor.

Președintele Klaus Iohannis spunea miercuri că va fi posibilă „ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricții” dacă românii vor rămâne „vigilenți și responsabili”.

Sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea