Klaus Iohannis: „De la 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și vor fi posibile spectacolele în aer liber”

În cadrul unei declarații de presă susținută joi, 28 mai, la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre relaxarea unor noi măsuri după data de 1 iunie. Acesta a declarat că de la 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și vor fi posibile spectacolele în aer liber, cu respectarea anumitor condiții.

„Din 1 iunie câteva activități interzise redevin posibile: se redeschid teraselele, cu reguli speciale, cu maxim 4 persoane la o masă. Se va putea merge la plajă, dar și aici cu păstrarea distanței. Se reia transportul internațional rutier și feroviar și devin posibile spectacolele în aer liber, cu maxim 500 de spectatori. Se reiau activitățile sportive, competițiile în aer liber, mai puțin pentru sporturile de contact”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

ELIT

Ședința a avut loc în contextul în care autoritățile au anunțat că de la 1 iunie ar putea fi luate noi măsuri de relaxare a restricțiilor, una dintre acestea fiind redeschiderea teraselor.

Președintele Klaus Iohannis spunea miercuri că va fi posibilă „ridicarea mai rapidă a cât mai multor restricții” dacă românii vor rămâne „vigilenți și responsabili”.

Mihail David - 2020

Sursa: hotnews.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...