Klaus Iohannis a anunţat că va respinge propunerea lui Vasilescu la Dezvoltare şi a lui Drăghici la Transporturi

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Șeful statului Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, respectiv Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

„Ieri am semnat decretele de revocare, care au fost şi publicate şi s-a văzut încă o dată că decretele mele se publică în aceeaşi zi, ca să ne amintim de o discuţie. Nu am formulat încă un răspuns de refuz, fiindcă asta va fi, voi respinge. Echipa mea lucrează la această analiză, însă până la mijlocul săptămânii viitoare voi da publicităţii inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile făcute de premier. Aceste argumente le veţi putea în argumentaţia pe care o voi prezenta inclusiv public”, a declarat Klaus Iohannis.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

marius 5 ianuarie 2019 at 7:30

Perfect. Cine respinge mingea se numeste fundas. Cine respinge propuneri nemotivate, se numeste motivat. Cine candideaza pentru a doua oara, se numeste mandatat. Problema este: pe ce suma ai semnat contractul de fundas, la transfer? Cine te motiveaza cand esti nemotivat si cine te-a mandatat, sa-l reprezinti?
In rest ,, Nimic nou pe frontul de Vest,, . Toti sunt in transeee si asteapta bombardamentul final, desi pana la pacea de la Versailles mai e cale lunga.

costica 7 ianuarie 2019 at 12:24

…si Codruta a facut numai treburi foarte bune…dar pana la urma…

Comentariile sunt oprite