Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Judeţul Alba va fi traversat de o nouă autostradă, într-un proiect al Ministerului Transporturilor aprobat de CE

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Judeţul Alba va fi traversat de o nouă autostradă pe lângă cea de la Arad – Sibiu care cuprinde şi centura Sebeşului. Comisia Europeană a acceptat includerea în noua reţea trans-europeană de transport TEN-T a traseului Timişoara – Sebeş – Alba Iulia – Turda – Târgu-Mureş – Iaşi – Ungheni şi a rutei Calafat – Craiova – Alexandria – Bucureşti, ambele atât în componenţa rutieră cât şi feroviară.

„Pentru Alba şi locuitorii din judeţul Alba e o veste bună în sensul că nu vom mai fi la 15 km de autostradă ci vom fi chiar pe autostradă şi care va da oportunitatea dezvoltării economice”, a precizat senatorul PDL Alexandru Pereş.

Parlamentarul nu a putut avansa un termen de finalizare. „Nu ştim deocamdată proiecţia în timp a acestei intenţii însă cert este că judeţul Alba va mai fi traversat de încă o autostradă în afară de Arad – Sibiu la care se lucrează deja. Cert este că Comisia Europeană a acceptat această propunere a României de includere în finanţare inclusvi a tronsonului Timişoara – Sebeş – Turda – Târgu-Mureş – Iaşi – Ungheni, asta înseamnă că vom avea finanţare şi din partea Uniunii Europene”, a adăugat parlamentarul PDL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea