Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Județul Alba sub cod portocaliu de caniculă până duminică

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Douăzeci și unu de judeţe din vestul, centrul și sudul ţării, între care și Alba, se vor afla începând de mâine și până duminică sub cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic, cu temperaturi ce pot ajunge la 38-41 de grade celsius, în timp ce restul țării rămâne sub cod galben.

Potrivit avertizării valabile în intervalul 23-26 august, temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 38 de grade în toate zonele de câmpie, deal şi podiş, iar indicele temperatură-umezeală va atinge şi local va depăşi pragul de 80 al disconfortului termic.

Pe parcursul zilei de joi (23 august) canicula se va intensifica în regiunile sudice, iar în zilele următoare (24, 25 şi 26 august) şi în cele vestice. În Câmpia de Vest, Câmpia Română şi sud-vestul Transilvaniei, temperaturile maxime se vor situa frecvent între 38 şi 41 de grade, în Lunca Dunării se vor înregistra izolat şi 42 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Guvernul dorește să reducă adaosul comercial pentru toate alimentele importate și vândute în formă neprocesată: Anunțul Ministrului Agriculturii Toate produsele alimentare importate în România și comercializate ca materie primă, fără a fi procesate sau abatorizate, vor avea un adaos comercial limitat la 5% față de prețul de achiziție, similar celor 21 de produse incluse deja […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea