Rămâi conectat

Ştirea zilei

Județul Alba, la un pas de scenariul ROȘU: La cate cazuri suntem de această situație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Județul Alba este îngrijorător de aproape de scenariul roșu, la care va trece când se va depăși pragul de 3 infectați la o mie de locuitori.

La momentul actual, în județul Alba, incidența cazurilor de coronavirus la o mie de locuitori, pe ultimele 14 zile era de 2.95. Din calculele noastre pentru ca județul să între în scenariul roșu, astăzi ar trebui să fie raportate cel puțin 73 de cazuri noi de infectare.

Tinând cont de evoluția ascendentă a cazurilor din ultima lună și de testările masive făcute la nivel de județ, probabilitatea ca județul să depășească astăzi incidența de 3 infectați la o mie de locuitori este foarte ridicată.

În ultima săptămână județul Alba a fost constant pe locul 2 la nivel național, după București și Vâlcea, în topul incidenței cazurilor de Covid-19/1000 de locuitori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea