Ziarul Unirea
 

Judecătorul Cristian Dănileţ, dezbatere uluitoare pe facebook: “Ce numiți voi „PEDOFIL”?”

Cazul pedofilului din Dumul Taberei care a agresat doi copii a scos din minţi o ţară întreagă. După ce a fost prins, s-a aflat că acesta este angajat al Poliţiei Române. Acum ies la iveală şi mai multe posibile alte infracţiuni grave ale acestuia.

Celebrul judecător Cristian Dănileţ a lansat o dezbatere uluitoare pe facebook. Cea mai uluitoare este cea în care acesta pune la îndoială calitatea de infractor a unui pedofil.

Şi afirmaţiile incredibile ale acestuia nu s-au oprit aici.  “Văd o mare confuzie în spațiul public, așa că vă întreb: CE NUMIȚI VOI „PEDOFIL”? Am constatat în rândul publicului o uriaşă confuzie. Şi o mare uşurinţă în a folosi termenul pedofil. S-a creat impresia că a fi pedofil înseamnă a fi infractor în mod automat”, a scris Dănileţ pe facebook.

Mai mult, Dănileţ i-a adresat o întrebare de neînţeles unei prietene de pe facebook. Aceasta spunea că  este periculos ca justiţia să lase în libertate pedofili şi violatori. Reacţia lui Dănileţ a fost de-a dreptul halucinantă. ‘De ce e periculos? În ce sens’, s-a întrebat fără sens acesta.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

Eu 9 ianuarie 2018 at 17:12

Dupa nume nu e neamt,dar dupa cele afirmate,o fi scolit acolo.Numai acolo cazurile grave nu-s chiar asa grave si se musamalizeaza.Cineva comenta mai ieri ca de ce au fost condamnati doar nazistii,ca n-au facut cine stie ce.Asa si acum,nu e cine stie ce.

Bubi 9 ianuarie 2018 at 17:44

Mai Danilet,tu te-ai uitat vreodata in oglinda sa vezi cum arati si ai tras cu urechile la ce se zice de tine de unii colegi….?In afara de pedofilul EUGEN STAN ce ocupa functie operativa la rutiera si doar cara sefii pe teren,el nu avea nici o raspundere !Se zice acum ca SI SEFUL SAU CEL PROTEJA PE NUME VORNICU EMANUEL RENE era tot pedofil.Unii spun ca pedofilul Eugen Stan a comis 15 asemenea acte !!!! si Carmen Dan ar schimba multi sefi din politia romana !

Ii 9 ianuarie 2018 at 19:07

Mai Danilet de ce nu-l angajezi tu ca bona pt copiii tai?

Cristian Găinaţ 9 ianuarie 2018 at 19:11

Ce parere aveti daca un copil de-al dv este abuzat sexual de un pedofil si cazul ajunge sa fie judecat de acest Fătălau ???

mike 9 ianuarie 2018 at 21:16

Acum dau mai multa crezare –Bibliei- in timpurile din urma -vor spune binelui- rau- si raului bine — dar asta se intimpla doar cu ajutorul unor nebuni ,sau pur si simplu descreierati cu scoala — hotul afecteaza lucrurile materiale care pot fi recuperate sau uitate —- pedofilul face urme in constiinta si sufletul -copilului- ,care nu se pot sterge — Ma cacanarule — esti cu scoala dar esti mai prost ca un copil de un an — Nu ai voie sa faci parte din — societatea Normala — du-te in tarile nordice lasa tu tara asta crestina cu normele ei de conduita– poate pentru tine e bine sa mergi la musulmani sa-ti dea o lectie, atunci poate ai sa intelegi ce e aia -sodomie si pedofilie .

dolfi 9 ianuarie 2018 at 22:28

judecatorul “geniu” probabil vroia sa spuna ca pedofilii sunt bolnavi psihic. Asa-s si schizofrenicii daca nu-si iau tratamentul ucid. Sau gerontofilii…Nu sunt periculosi deloc pana ajung pe langa babute…

LUCIAN 10 ianuarie 2018 at 3:05

MAI DRAGILOR – VOI NU INTELEGETI CA PEDOFILIA CARE NU E PUSA IN PRACTICA E DOAR O BOALA MINTALA?

UN PEDOFIL CARE NU ABUZEAZA COPII SI NU INCALCA LEGEA NU ARE PT CE SA FIE CONDAMNAT.

UN PEDOFIL CARE ABUZEAZA COPII SAU PRODUCE/DISTRIBUIE ETC MATERIALE PORNO CU COPII E CEL CARE TREBUIE CONDAMNAT.

ASTA A VRUT SA SPUNA DANILET.

nelu 10 ianuarie 2018 at 6:22

Lucian- Un(pedofil) care nu abuzeaza copii nu se numeste -pedofil– ci cel ce practica abuzul sexual la minori (-copii-)adica cei ce provoaca traume corporale si sufletesti –descreierati care trebuiesc –pusi la zid si terminai cu ei– In legea lui Moise o femeie care era prinsa in curvie (ceace e mai natural ) era omorita cu pietre — asta pentru a creia o societate -normala si sanatoasa .

grigore 10 ianuarie 2018 at 8:51

In ziua de astazi daca ar fi aplicata legea lui Moise am ramane fara femei.
Bine ca nu se aplica barbatilor.

Costel 10 ianuarie 2018 at 12:15

Lucian. ..esti si tu…..polițist?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...