Jr. Mihaela MIH – DEHELEAN: Despre speranţă

Tableta bunului simţ

    A început un an nou pe care multe voci îl prezintă în multe feluri. De la maniera pesimistă până la cea optimistă, 2012 se prezintă ca un an al schimbărilor, an martor al unor transformări pe care această societate le aşteaptă de ceva vreme. Nu vreau să mă refer la acest an dintr-o perspectivă politică sau electorală, dar consider ca fiind necesară abordarea unei teme care se leagă fundamental de spectrul politic românesc. Vreau să vorbim puţin despre motorul vieţii fiecăruia dintre noi, speranţa. Se spune  despre români că suntem fatalişti, că nivelul de speranţă a scăzut vizibil în ultimii ani şi nimeni nu poate contesta asta, însă puţini dintre noi discută realist şi neimplicat politic despre condiţiile care au determinat această lipsă de speranţă.
În zorii anilor 1990, România a cunoscut poate cel mai important moment de speranţă colectivă din istoria contemporană odată cu schimbarea unui regim care fără doar şi poate a ţinut în întuneric o naţiune întreagă. Atunci am crezut că lucrurile vor funcţiona în favoarea noastră dar încet, încet speranţa a fost înlocuită cu pretenţia de a înţelege rigorile unei tranziţii din care în mod cert unii dintre noi nu am ieşit nici acum. Apoi, dacă vă aduceţi aminte, anul 1996 a fost din nou o explozie de bucurie şi speranţă cu oameni în stradă aplaudând accederea la putere a celor care aveau semnat deja contractul de 200 de zile cu România, a celor care cu miile de specialişti aveau să redea României un model de dezvoltare cu rezultate vizibile şi imediate. Nu a fost nici de această dată confirmarea gradului mare de speranţă pe care evident îl aveau mulţi dintre noi. A urmat un soi de reformă neclară, o sumedenie de disponibilizări din care s-au născut veritabile drame sociale şi aşa mai departe. Ceea ce se întâmplă în zilele noastre cu un stat incapabil să mai aibă grijă de cetăţenii săi nu mai vorbesc pentru că se cunoaşte deja rezultatul unei politici sociale dezastruoase. Cei 22 de ani trecuţi de la Revoluţia română reprezintă o perioadă de timp în care speranţa acestui popor a fost tratată ca un aspect marginal, ca o chestiune fără de care se poate merge înainte, însă nu este deloc aşa. Politicul, indiferent de coloratura sa a determinat scăderea speranţei în această ţară şi ea trebuie recuperată. Cei care au furat în mod clar, prin incompetenţă sau prin orice alt mijloc, speranţa oamenilor nu au ştiut un lucru simplu, mulţi dintre noi doar asta aveam. Speranţa oamenilor şi întreţinerea ei reprezintă o obligaţie fundamentală a celor care înţeleg că în momente tulburi aceasta reprezintă un important resort interior care duce o societate înainte. Politicul în aceşti 22 de ani a atentat la speranţa unui neam care crede din ce în ce mai puţin că lucrurile pot funcţiona şi în favoarea cetăţeanului. Speranţa este dincolo de orice primul lucru de care avem nevoie. Un om fără speranţă acţionează prost şi fără direcţie. Am vorbit de atâtea ori despre demnitate naţională, despre respectul autorităţilor faţă de cetăţeni dar foarte rar despre speranţa pe care trebuie să o recâştigăm, despre acea stare care să ne permită dezvoltarea. Eu privesc cu rezervă la mediul politic dar cu mare speranţă la oamenii acestui judeţ şi ai acestei ţări. Să vă dea Dumnezeu un an mai bun decât cel care s-a încheiat de curând. La mulţi ani tuturor!

Jr. Mihaela MIH – DEHELEAN

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

80 Comentarii

Emilia 5 ianuarie 2012 at 20:24

Iată un articol superb, adunat parcă, din toate gândurile Românilor!
Felicitări frumoasei doamne Mihaela Mih Dehelean!

fotograful amator 6 ianuarie 2012 at 10:04

de fiecare data cind apare „tableta” apare si cite o doamna topaind de fericire ca o poate lauda pe Dehelean. In fond articolul este ca de obicei. Adica o idee rasuflata si in rest nimic. Doar vorbe aruncate aiurea pe hirtie. Daca doamna Mih Dehelean nu are talent, ar trebui sa nu mai forteze presa cu rasuflari adormite. Iar daca doamna se doreste om politic, ar trebui sa ii spuna cineva ca politica este cu totul altceva decit a scrie in ziar.Poate nu a aflat inca. Haide doamna Mih, apucati-va de politica cu adevarat. Aveti in Alba un puroi pedelichelist. Luptati impotriva lui. Stiti o gramada de lucruri despre abuzurile puterii. Nu ati facut nimic impotriva lor. Faceti ceva….nu mizgaliti hirtia ca nu asa ajutati orasul

Manitu 6 ianuarie 2012 at 10:37

Intotdeauna, tot ce se scrie, se scrie pentru a aparea poza. Am mai spus acest lucru in urma cu vreo luna sau doua pe acest forum, cand am cerut redactiei sa renunte la acest obicei sau sa mai reduca din dimensiunile pozei. „Fotografule” (esti mai mult decat amator prin „cliseele” realiste si obiective pe care le „expui”), nu vezi ca incepand cu 2012 „bustul narcisist” apare in poza intr-o noua tinuta?
Ce parere ai despre sedinta foto in urma careia s-a ajuns la varianta prezentata?

fotograful amator 6 ianuarie 2012 at 14:32

deplorabila sedinta foto:)

Costel* 6 ianuarie 2012 at 15:54

Stimate fotograf …mai era un fotograf amator care in decembrie 2009 impartea umbrele portocalii pe Bulevardul Transilvania iar in turul doi a alegerilor prezidentiale urmarea cu grija cum se inparteau in lumea noua indemnurile pentru vot PDL-ist. Cu aceasta ocazie eu ca nesimtitul am fotografiat mai multe indemnuri si la „INDEMNUL” acestui veritabil fotograf niste politisti asa la vreo suta de kile m-au luat la suturi ca nu aveam „ACREDITARE” sa fac poze in Alba iulia pe strda Livezii.

Andrei 6 ianuarie 2012 at 15:36

Nu te-ai prin ca doamna care lauda articolele este tot doamna care le-a scris ?

gazi 7 ianuarie 2012 at 15:55

Nu ,nu sunt Elena Urdea..sunt o admiratoare a doamnei Urdea…

Andrei 9 ianuarie 2012 at 10:36

gazi(gazember) te băgaşi ca musca-n zer!!!!

scoorpionulrosu 6 ianuarie 2012 at 19:40

Sunt de acord cu dumneavoastra , ii doresc multa sanatate si putere de munca…si sa nu uite vom fi alaturi de ea si de toata echipa PSD Alba !

nicolae 5 ianuarie 2012 at 20:41

,,spun sincer nu v-am citit articolul dar va antreb cum comentati faptul ca romanilor li se ofera locuri de munca unde sunt cazati an corturi si se recomanda sa aiba ….haine groase,mie mi-ar crapa obrazul de rusine sa fac pe politicianul an aceste conditii,dece la noi sta pamantul ne lucrat si oamenii nostri trebuie sa andure mizeria strainilor,ati lucrat macar o zi la cules de capsuni,daca nu va recomand sa faceti practica macar vre-un an si pe urma sa va antoarceti sa faceti politica,aceasta e valabil pentru toti politicienii…

max 5 ianuarie 2012 at 20:44

da, maaaaa!!! e formidabil articolul!mihaelo, de vei ajunge prin parlament si vei fi o alta dezamagire esti de acord sa… si sa…????

nicolae 5 ianuarie 2012 at 20:52

…sincer sa fiu nu v-am citit articolul,dar va antreb cum comentati faptul ca romanilor li se ofera locuri de munca unde sunt cazati an corturi….si li se recomanda sa aibe ..haine groase, dece pamantul nostru,mai bun ca an Danemarca sta ne lucrat si noi am ajuns sa anduram toate mizeriile la care suntem supusi,imigranti,va antreb ati cules vre-o zi capsuni,daca nu va recomand sa o faceti macar vre-un an si pe urma sa va antoarceti sa faceti politica,aceasta le recomand tuturor politicienilor…

Horea 5 ianuarie 2012 at 21:18

Deja la acest articol sunt 3 comentarii.
Mereu la cele expuse de doamna Dehelean au fost multe comentarii de toate genurile.

Eu am o PROPUNERE:
Pe viitor articolele dânsei să nu mai fie însotite si de POZA autoarei.
Fac PARIU că numarul comentariilor o să scadă FOARTE MULT sau chiar o să dispară (comentariile).
Credeţi?

Caty 5 ianuarie 2012 at 21:37

Particip la impartirea pariului.
Si eu cred ca articolele doamnei fara sa fie insotite de propria poza nici nu vor fi observate sau comentate pe acest forum.

Observator 6 ianuarie 2012 at 9:51

Pentru Horea

Propunerea, cu lipsa pozei in preambulul articolului,e interesanta.
Chiar merita sa fie incercata de jr.Dehelean.
Privesc mai jos la comentariile unora si imi dau seama ca multi vor vor lua plasa, adica nu-si vor depune banalele comentarii la articolele doamnei.
Acesta-i electoratul roman: e influientat de ce-i in exterior si nu de de fondul problemei.

Mircea 6 ianuarie 2012 at 14:02

VOTEZ!
Pe viitor articolele doamnei jurist sa apara in ziar FARĂ poza!
Abia atunci se va pute deduce valoarea expunerii.

Maria 6 ianuarie 2012 at 16:16

Imi exprim si eu SPERANTA că pe viitor jr.Mihaela Mih Dehelean va intelege mesajul celor de mai sus.
Fac si eu PARIU că articolele dansei (si fara poza deci)vor stârni interes.

Kristi 5 ianuarie 2012 at 21:31

„Marile speranţe” au fost totdeauna spulberate de realitate, totuşi, la români, la fiecare început de an speranţele renasc pentru a fi spulberate din nou de cruda realitate…L-aş completa pe Nicolae întrebându-i pe cei care sunt sau vor să ajungă la ciolanul politic al puterii dacă au lucrat vreodată fără a fi plătiţi, adică dacă au luat ţeapă, în ţară sau în străinătate, cum am luat eu în Spania, în Serbia şi în Ungaria – de la cine credeţi? – de la români. Îi mai întreb dacă au muncit la vie în Spania, la spargel în Germania, în construcţii în Ungaria, să aibă habar de ce înseamnă munca în străinătate, îi mai întreb – fiindcă ei se cred intelectuali – dacă cunosc umilinţa românilor de „afară” care lucrează în domeniile enumerate mai sus, fiind ei înşişi intelectuali,însă, aici, în ţară, nemaiavând locuri de muncă sau având câştiguri insuficiente pentru a trăi…Mihaelei îi spun că poţi scrie frumos, dacă ai inspiraţie, dar dacă ai trăit şi cunoşti din proprie experienţă ceea ce scrii, eşti apt pentru o funcţie pe care o doreşti şi poţi fii competent pentru ea, altfel „înşirăm cuvinte goale” şi speranţa moare încet şi sigur…

mimide 5 ianuarie 2012 at 21:38

Decolteul a intrat in berna .Brune ,blonde ,vai de capul nostru de romani.

alexandru 5 ianuarie 2012 at 22:25

Eu zic sa candideze la cea mai inalta functie in stat si principalul contracandidat sa fie Elena.

Moni 5 ianuarie 2012 at 22:39

Elena sau Alexandru???

alexandru 6 ianuarie 2012 at 0:09

Elena Udrea!

Ion 6 ianuarie 2012 at 8:47

Eu zic ca o bate pe Nuti la orice capitol, pariez pe Mihaela!

Jurj Daniela 5 ianuarie 2012 at 23:14

Doamna Mihaela Mih-Dehelean, sunt de acord cu tot ce spuneti in acest articol, dar nu pot sa va inteleg ( avand asemenea conceptii), cum puteti sa-l sustineti in continuare pe PRIMARUL DIN CIUGUD, care e UN HOT, UN INCOMPETENT SI UN AFEMEIAT NESIMTIT?
Din ce motive…?! Pentru ca aduce foarte multi bani partidului ( care nu sunt de la mama lui, v-am mai povestit eu de unde aduce bani…)?! Pentru ca ii place sa faca „curte” doamnelor frumoase din partid…?!
Sincera sa fiu, sunt foarte dezamagita de tot ce se intampla in acest partid!

Radu 6 ianuarie 2012 at 8:45

Stimată doamnă Jurj Daniela, observ de multă vreme că aveţi o obsesie: Primarul din Ciugud.Ce v-a făcut sau ce nu v-a făcut primarul din Ciugud? Nu credeţi că sunteţi ridicolă, cel puţin, ca în orice postare să spuneţi acelaşi lucru, fără să fie vreo legătură cu acel primar din Ciugud în aricolele la care postaţi. Reveniţi-vă, doamnă! – sau, trataţi-vă!

Jurj Daniela 7 ianuarie 2012 at 12:20

Anticampanie…

miratul 7 ianuarie 2012 at 14:49

deci obsesia-i obsesie,aici nu se face campanie!!!!

Jurj Daniela 7 ianuarie 2012 at 14:01

Am mai spus pana acum ce face Damian, dar se pare ca nu ai fost pe faza…
Ai rabdare ca o sa va relatez pe parcurs toate faptele lui primarul din Ciugud, mai ales cele delapidare si abuz in serviciu..!

Radu 7 ianuarie 2012 at 14:53

Păi, stimată doamnă, ce legătură are coada vacii cu ştampila de la primărie!
ce legătură au relatările tale, obsesia ta cu primarul din Ciugud cu acest articol??????
Deci în concluzie : Reveniţi-vă, doamnă! – sau, trataţi-vă!

Jurj Daniela 7 ianuarie 2012 at 16:03

Cum am mai spus, nu e obsesie, e strategie de anticampanie! Daca te consideri un om normal la cap, nu mai face comentarii la adresa unor persoane pe care nu le cunosti si nici nu stii cine sunt..!
Din pacate, tratament impotriva alergiei la prosti, hoti, incompetenti, nu exista..!:)
Imi place, de fapt, ma distreaza f tare cand vad cum Damian impreuna cu prietenii lui, Jidveian si Mihaela Mih-Dehelean, isi pun lingaii sa faca comentarii impotriva mea, pentru a-i salva imaginea lui hotul si incompetentul, Damian Gheorghe !:)))
Cu ce te-a mituit si pe tine?

edil 6 ianuarie 2012 at 9:05

vorbe goale Mihaelo! Ce sperante sa mai aiba poporul roman cand vede ce se intampla in Ro,cand guvernantii si insusi presedintele tarii fac gafe monumentale ,nu respecta constitutia si legile tarii,FURA pe fata,MINT cu nerusinare, isi umplu buzunarele prin orice mijloace necinstite ???/
Chiar m-am saturat,nu mai pot sa vad poza ta prin toate ziarele Unirea.Nu esti de o frumusete rapitoare asa ca mai bine lasa-ne…….

Robespierre 6 ianuarie 2012 at 11:46

Doamna Jurj Daniela observ o oarecare stare de obida la dvostra, legata de primarul din Ciugud, stare ce nu mi-o explic decat prin frustrari personale( fie penteru ce va facut primarul , fie pentru ce nu va facut).
Daca-i „hot” dati-l pe mana „organelor” iar daca-i „incompetent” nu-l mai votati la alegerile viitoare. Problema e ca il faceti si „afemeiat nesimtit”. Eu recunosc, draga doamna, ca imi plac femeile, dar va spun ca nu cred ca sunt nesimtit. Si cred ca si primarului ii plac. Dar de ce este el nesimtit, chiar nu stiu, pentru ca ne ne spuneti. Si, nu stiu care e diferenta intre un afemeiat simtit si altul nesimtit. O fi mai bun ala simtit?
Observ anumite frustrari si vis a vis de „doamnele din partid”. Mai ales de cele frumoase.
Si atunci va intreb: ce va facut primarul din Ciugud de sunteti asa pornita? Sau poate sunteti pornita ca nu va facut? In acest ultim caz, daca-l atacati nici nu o sa va mai faca vreodata ceva.
Si eu sunt dezamagit de ce se intampla in acel partid, dar nici intr-un caz din cauza primarului din Ciugud.
Cu un zambet cald si luminos,
„R”

Jurj Daniela 7 ianuarie 2012 at 13:42

:)))), vezi-ti de treaba ta si nu mai abera, ca nu sti despre ce e vorba!
In campanie voi spune mai multe..!
Iar faptul ca reactionez la ce se intampla in jurul meu, nu inseamna ca sunt frustrata!

Varu Sandel 6 ianuarie 2012 at 9:18

Nu dispera, edilule, mai sunt sperante, anul acesta vom avea din nou alegeri si SA SPERAM ca ele nu ne vor fi furate iar, SA SPERAM ca vom alege pe cine trebuie si ca cei care vor veni vor face mai mult pentru poporul roman, nu doar masuri anti popor. Dar, orcum, pt. ce se intampla, nu Mihaela este vinovata…

vigilante 6 ianuarie 2012 at 9:51

Ete na..de 20 si mai bine de ani tot speram. Noi speram si politicienii fura de rup si se bat pentru ciolan. Vai ce ii doare pe toti politicienii de soarta romanilor. Si romanii au realizat asta treptat. Au tot sperat, le urmatoarele alegeri i-au votat pe ceilalti candidati care au promis marea cu sarea si la sfarsit s-au trezit cu ea in mana: ma refer la galeata, umbrela, pix. Da stimata doamna, speranta e in oameni (speranta voastra ca veti ajunge la ciolan) si forta e in tine: Adidas Torsion

Machiavelli 6 ianuarie 2012 at 10:23

Doamna Mihaela Mih-Dehelean va felicit pentru acest articolul,este ceia ce trebuie sa stie fiecare Roman in parte,este speranta noastra a tuturos ca problemele Romanilor sa se rezolve in bine,sa se faca o schimbare,sa vina oameni competenti la guvernare si sa fiti si chiar Dumneavoastra…. in ciuda tuturor alcelor care va vreau raul si care sunt impotriva oamenilor de bine din tara asta .

fotograful amator 6 ianuarie 2012 at 14:35

doamne fereste ca doamna Dehelean sa obtina un post important.

scoorpionulrosu 6 ianuarie 2012 at 19:28

T-ie frica ca distruge portocalele, noi asta si dorim!

Intrebarea 6 ianuarie 2012 at 13:40

Tu cum ai vrea sa fie SILEANULE, sa ramana tot PDL-ul ?

saptamina 6 ianuarie 2012 at 14:19

NICI O MASA FARA PESTE OCEANIC, NICI O SAPTAMINA FARA MIHAELA !!!
Usor sa spui CE gandesti, mai greu sa gandesti CE spui.
Dar…. important e sa spui ORICE !!!!

Semnul ! 6 ianuarie 2012 at 16:29

Mama ce remarca desteapta ! De unde ai luat-o, saptamano ?

albanezu 6 ianuarie 2012 at 15:23

Articolul este mai bun decat de obicei .
Ar trebui sa subliniati ca lipsirea de speranta , trimiterea intr-o stare de vegetatie a vasnicului nostru popor , determina o lipsa de reactie la legile perfide adoptate si care pot avea ca efect indirect chiar disolutia statului unitar roman , asa cum il stim astazi , cu actualele hotare .Mai mult nu scriu pentru ca s-a vehiculat prea mult in presa si cine are intelegerea fenomenului sper ca este foarte atent .
Da , eu am speranta ca pana la urma bunul simt si ratiunea vor triumfa si ca ne vom reveni ca pasarea Phoenix din propria cenusa …daca nu o sufla vantul iredentist si sovin , reactionar-nostalgic inainte .
Sus inima romani ,dar fara ecxcese de nici un fel !

dolfi 6 ianuarie 2012 at 17:10

problema principala e alta: Daca reuseau hotii astia ce ne fura de 22 de ani sa fure mai elegant, ca sa nu moara… speranta, traiau 100 de ani de pe spinarea noastra. Dar ce pretentii sa ai de la esalonul 2 PCR!? Ei nici atat nu stiu, ca un parazit eficient nu-si omoara gazda.
citez:
„Speranţa oamenilor şi întreţinerea ei reprezintă o obligaţie fundamentală a celor care înţeleg că în momente tulburi aceasta reprezintă un important resort interior care duce o societate înainte.”
Adica EDUCATIA/SANATATEA/APARAREA/ORDINEA/ECONOMIA, nu conteaza? Sa dea fraierii banii si sa ia speranta…

Ceva probleme tanti? Nesiguranta in partid? Pai ar trebui sa fie ca se trezesc tot mai multi romani. Daca romanii erau facuti din alt material, nesiguranta in partide era insotita si de frica si asta mult mai repede.
Nu mai aveti de la cine fura, o sa trebuiasca sa va furati intre voi. Asta da distractie.
Sunt curios, concetatenii amarati cu foamea-n gat ce cred despre speranta? Cu speranta si gestul mori de foame. Si se pare ca si cu „bunul simt” – notiune deturnata cu nerusinare in aceste epistole palide!

scoorpionulrosu 6 ianuarie 2012 at 19:31

Dar tu doresti in continuare mascarada asta..??

Mihai F. 7 ianuarie 2012 at 12:06

Ba dolfi,ba.Idiotule!Natura umana este mult mai complexa decat poti tu sa intelegi vreodata.Incultule!Ce te face pe tine,sa crezi si sa afirmi faptul ca toti „politicienii astia”sunt hoti?!Cine si ce politician te-a furat vreodata ba boul-fi,ba?Ratatule!Te-ai intrebat vreodata de ce esti un „nimeni”?Nu??!Ei bine,pentru ca esti ceea ce se cheama un rebut uman!Adica un PROST cu ifose de „las’ca stiu eu”.Esti o „mizerie”ba boul-fi,ba si…sti ce:HAI SICTIR in …da .atii!

Mai terminati mai frustatilor cu comentariile la acest articol! 7 ianuarie 2012 at 12:14

Nu v-ati saturat de 3 zile de cand e expus articolul?
Mai comentati si altceva daca aveti chef.
Ratatilor!

dolfi 7 ianuarie 2012 at 12:35

mihai F. ia P_ul_a!

Machiavelli 7 ianuarie 2012 at 13:43

Ma scuzatri ca trebuie sa-mi mai dau si eu cu parerea mai ales sa-i raspund la „dolfi” pentru ca se crede un mare destept…dar nu se uita in oglinda sa vada cata libsa de caracter are.
Atrebui sa fii curios sa inveti si tu putina politica,putina democratie sa stii si tu din cate paturi se face placinta,in loc sa comentezi baliverne pe care nici tu nu le crezi,doar ca le scrii aici unde o poti face fara sa dai socoteala cuiva….
Daca stii asa de multe dupa cum incerci sa afirmi vino in fata presei si declara…..ala si ala asa o facut…spune-i de la obraz daca ai ce,daca nu dute in mama saraciei de neghiob amarat ce esti,de cersetor si om fara scrupule…nu te mai baga in seama,nu vezi ca nimeni nu da nici doi bani pe tine.

dolfi 7 ianuarie 2012 at 13:47

i-auzi, si atunci tu de ce te-ai obosit sa raspunzi? ti-o fi frica? Sa va fie la toti hotii ca vine vremea cand veti plati cu sange! si hai sictir! cum ramaneti fara argumente incepeti atacul la persoana. Acelasi raspuns si ptr tine ca ptr mihai f.

Jurj Daniela 7 ianuarie 2012 at 15:10

Strategie de anticampanie! Ba da se face, desteptule..!Si nu sunt obsedata; toate lucrurile astea puteam sa le spun de multi ani, dar am asteptat momentul oportun.
Si incercati sa faceti comentarii la adresa persoanelor pe care chiar le cunoasteti, pentru ca pe mine nu aveti cum sa ma cunoasteti….:)
Asa cred eu ca e normal sa faca oamenii normali ( la cap)…

Machiavelli 7 ianuarie 2012 at 15:12

Nu sunt hot si nu sunt membru al vreunui partid…sunt bun om pasnic care iti oberva marsaviile si incapacitatea de a judeca ceva cu capul limpede…. trogloditule si neputinciosule..”vezi ca soatia iti spune ca nu esti in stare de nimic”numai de betii si marsavii.
Dute acasa ca e altul la tine in pat,iar tu umbli prin carciumi, nespalatule si betivanule.

dolfi 7 ianuarie 2012 at 15:47

amice esti… naiv ori… idiot. Crezi tot ce ti se da cu lingurita si mai zici de altii ca nu gandesc cu capul limpede. Asa o fi… dar macar eu gandesc nu accept toate magariile ce le aud si nu iau nimic de bun. M-am convins de 22 de ani cat de mult se „zbat” politicienii pentru noi.

De ce nu se afla adevarul despre revolutie si securistii, pcr-istii si odraslele lor care ne conduc. De ce n-avem legea lustratiei? De ce se devalizeaza tara in continuare si se indobitoceste populatia?Stai in ignoranta ta acolo, fa atacuri la persoana si arunca cu kkt in toata lumea. Atat poti… ca nici cei pe care-i admiri nu-s mai buni.
Nu ma duc acasa ca la mine e curat, ma duc la curve puturoase, apropo nevasta-ta ce mai face?

Machiavelli 8 ianuarie 2012 at 11:01

Bine mai amaratule,dar nu inteleg ce ai cu o fata nevinovata de o critici mereu…critica securisti,critica pd-listi ca ei te duc la sapa de lemn ,nu o fata care vrea sa se afirme,inseamna de bou ce esti dai cu coarnele in toate partile unde habar nu ai ca ajungi.
Daca atunci cand va ajunge sus nu vei fi multumit de felul cum te va baga in seama,poti sa o critici,dar nu acum cand nu are nici o vina.
Faci si tu ceva sa te trezesti in treaba fara sa stii ca jignesti lumea…iar daca vrei sa stii ce face sotia mea, „afla ca e medic” si de cate ori te duce salvarea pe tine in coma alcoolica te salveaza sa nu mori,netrebnicule.

vigilante 8 ianuarie 2012 at 17:33

Machiavelli in primul rand te intreb de unde sti ca doamna de mai sus e atat de nevinovata. „o fata nevinovata”..hai sa fim seriosi.In politica intra cei lipsiti de bun simt, cei care pot calca peste cadavre, cei care azi promit si maine neaga. Daca era „nevinovata” nu era in politica si nu se agita atat sa ajunga la ciolan. In al doilea rand imi pun intrebarea fireasca: de ce doamna in cazuza insista sa ne serveasca saptamanal niste tablete sforaitoare in care nu spune nimic, tablete platite din buzunarul propriu. Imi eu scuze..eu sunt un simplu forumist si nu am pretentia sa ma fac cunoscut, nu urmaresc nimic dar aceasta doamna ce a facut pt judet sau cine o cunoaste ca „personalitate” de seama a judetului? Care sunt competentele dumneaei in afara de JR cum se semneaza? Cat priveste atitudinea celor cativa care ii luati aparare doamnei lingandu-i dosul de fiecare data, e clar ca dunteti un grup restrans de prieteni, rude, aveti un nivel de cultura deosebit conform postarilor de pe forum. Vai de noi daca indivizi ca voi vor ajunge sa ne conduca…cum naiba nevasta ta „doctorita fiind” (asta e atitudine si laudarosenie de manelist) s-a casatorit cu unul ca tine.

Machiavelli 11 ianuarie 2012 at 18:11

Nu am cuvinte sa te caracterizez”vigilante”,esti inafara sferei de tot ce se spune omenie si caracter,consider ca esti cel mai josnic om de pe pamant….piei „satano”

... 7 ianuarie 2012 at 15:39

... 7 ianuarie 2012 at 15:41

???

... 7 ianuarie 2012 at 15:42

!!!

!!!

Mihai F. 7 ianuarie 2012 at 22:12

Idiotului agramat dolfi sau boul-fi.Cum te suporti ba boul-fi,ba stiind ca esti un cocalar ratat si o” mizerie”.HAI SICTIR,agramatule!

Pitbull 8 ianuarie 2012 at 9:57

Felicitari pentru articolul postat!
Tineti-o tot asa d-na Dehelean!

Teofil Rachiteanu 8 ianuarie 2012 at 11:13

Felicitari Doamna Mihaela pentru articol,esti o fata deosebita…si frumoasa si inteligenta,altfel nu ai atrage invidia incultilor,nu-i baga in seama pentru ca nu stiu ce fac !!!

elicopter 8 ianuarie 2012 at 11:39

D-soara Mihaela Mih va apreciez enorm si daca sunteti cu dor de afirmare v-as ruga sa faceti cateva articole despre ,,intreprinderile ce s-au inchis dupa 89 in judetul Alba,,cam cat producea fiecare pe timpul lui Ceasca si ce nr.aproximativ de muncitori luau bani de acolo…Va muntumesc anticipat si sa vedeti batai pe cumpararea ziarului Unirea d-le Ciul !

Mihai,Pitbul,Teofil,elicopter -sunteti niste lingai I.D.I.O.Ţ.I ! 8 ianuarie 2012 at 11:59

Fara comentarii!

Mucles 8 ianuarie 2012 at 18:16

Bai Bula, fara sa jignesti nu poti sa apari pe forum ?

Mucles 8 ianuarie 2012 at 18:18

ma refer la vigilante…

vigilante 8 ianuarie 2012 at 22:17

Iti simti limba incarcata vis a vis de ce spuneam despre lins dosuri? Nu te-am vazut printre comentatori dar acum te vad printre aparatori. Esti unul din cei mai sus cu nickul schimbat? Hai sictir. Bai e tac-tu. Probabil la voi se vb asa in familie.

Mucles 9 ianuarie 2012 at 9:51

Pt. Bula – Asculta bai-bo lo va ne-, despre lins dosuri sa vorbesti cu ma-ta, ca tot ai des in vocabular expresia asta (apropo de vorbitul in familie). Si daca nu-ti place „bai” care, la adresa ta echivaleaza cu „dvs” cum ai vrea sa-ti spun :boschetar aurolac e bine ? Sau derbedeu dobitoc sau paduche tampit, ce zici ? Te-am atentionat sa nu mai jignesti, dar vad ca de cate ori apari pe forum, asta faci jignesti pe cine ti se pune pata si instigi la cearta. Probabil esti sado-masochist si asta-ti place, simti nevoia. Si daca asta-ti place, asta-ti dau, fiinca m-ai jignit. Acum, mucles!

vigilante 9 ianuarie 2012 at 10:30

Da ma-ta ce are bai retard? E in concediu? Vezi ca eu nu am avut treaba cu derbedei ca tine si nici nu te-am jignit pana nu te-ai luat tu de mine aparand dosul mihaelei la care lingi. Eu ocolesc c..tii sa nu calc in ei si de regula cu astfel de gunoaie nu polemizez dar acum m-ai enervat. Pe langa ca esti lingau de partid si nu mai poti de grija ipocritilor autori de articole sforaitoare esti si marlan si injuri pe aici ca la usa cortului de unde va vin votantii aia beneficiari de ajutoare sociale. Esti un jeg agramat. Niciodata nu am folosit un astfel de limbaj pe un forum dar cu specimene ca tine trebuie discutat pe limba lor, cu expresii si cuvinte familiare. MUCLES= din tiganeste mukles/tacare. Te identifici perfect cu ID ul.

Mucles 9 ianuarie 2012 at 16:30

fi atent ce exprimare : „…te-ai luat de mine aparand dosul mihaelei…”! Da ce ai vrut, sa atentezi la el si nu te-am lasat?!! Cred ca tot mai bine mucles, ca debitezi numai tampenii…

Numai PROSTII mai comenteaza la acest articol !!! 9 ianuarie 2012 at 10:45

??? !!!

vigilante 9 ianuarie 2012 at 12:41

Exact. Ai aparut si tu. Daca taceai, filosof ramaneai.

... 9 ianuarie 2012 at 12:51

Esti deci primul PROST!
Sunt curios cine este al doilea!?

... 9 ianuarie 2012 at 16:42

Al doilea PROST: Mucles.
Cine-i al treilea?

... 11 ianuarie 2012 at 18:15

A aparut si al treilea PROST: mimide

Ba chiar si al cincilea PROST e pe lista: Teofil Rachiteanu.

Oare apare si al saselea prost?

... 11 ianuarie 2012 at 19:16

imi cer scuze tuturor prostilor de mai sus, eu: … sunt cel mai prost, tembel chiar, am tendinte sinucigase si am o slabiciune sexuala pentru gainile gat-golas de transilvania.
Mai am si probleme cu capu’ cand nu-mi iau medicamente, si cu criza asta e greu, noroc ca azi mi-am luat medicamentele. sunt mai bine

... 11 ianuarie 2012 at 20:53

Iata-l si pe cel de-al saselea PROST: …

(n-a avut curajul sa-si foloseaca propriul pseudonim; la folosit pe cel al statisticianului de serviciu).

Aproape sigur ca va aparea si cel de-al saptelea prost care mai are inca chef sa comenteze la acest articol, demuuuuult expirat!

... 11 ianuarie 2012 at 21:17

nenea doctoru’ mi-a zis ca sunt sanatos dar vocile din capul meu spun ca minte si ca eu sunt statisticianul de serviciu, prostul prostilor ce din lipsa de inteligenta si creier propriu stau si numar comentarii la articole insignifiante… dar eu stiu ca si vocile din capul meu ma mint si nu mai stiu numara

mimide 11 ianuarie 2012 at 15:03

Ione ,pariezi degeaba .Biletul castigator este la Base….,verdictul, tot la el, dupa mai multe incercari.

Teofil Rachiteanu 11 ianuarie 2012 at 18:06

Biletul castigatot este la poporul Roman si verdictul tot la el….asa ca dragi Romani mergeti cu totii la vot sa scapam tara de lichele…

... 11 ianuarie 2012 at 21:16

nenea doctoru’ mi-a zis ca sunt sanatos dar vocile din capul meu spun ca minte si ca eu sunt statisticianul de serviciu, prostul prostilor ce din lipsa de inteligenta si creier propriu stau si numar comentarii la articole insignifiante… dar eu stiu ca si vocile din capul meu ma mint…

Comentariile sunt oprite