Rămâi conectat

Curier Județean

Joi, zi cu ghinion pentru 4 șoferi ”alcoolizați” din Alba – au fost depistați în trafic, de polițiști, și au fost premiați cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru șoferi din Alba sunt proaspeți deținători de dosare penale după ce au fost depistați conducând sub influența alcoolului. Unul dintre aceștia a comis chiar două infracțiuni, polițiștii constatând că mașina sa era radiată din circulaţie, de către autorităţile spaniole, încă din noiembrie 2011.

alcooltestPotrivit IPJ Alba, în dimineața zilei de 10 decembrie, pe strada Clujului din Teiuș, polițiștii rutieri l-au oprit în trafic pe S.I., de 41 de ani, din municipiul Blaj. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoutilitara condusă de bărbat era radiată din circulaţie, de către autorităţile spaniole, din noiembrie 2011.

Tot joi, în jurul orei 11.50, poliţiştii rutieri din Blaj, au oprit, pentru control, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, un autoturism condus de H.D.I., de 29 de ani, din Blaj. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cîteva ore mai târziu, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe T.A., de 45 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism pe C-lea Moţilor din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au oprit, pentru control, pe strada Calea Moţilor din Alba Iulia, un autoturism condus de T.G., de 61 de ani, din municipiu. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea