Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: Terapie spirituală prin muzică, la Cugir. Conferinţă „Muzica ezoterică şi muzicoterapia”, la Casa de Cultură

Ziarul Unirea

Publicat

în

muzicoterapia Casa Orăşenească de Cultură din Cugir, găzduieşte joi, 20 noiembrie, începând  cu ora 17.00, conferinţa cu tema ,,Muzica ezoterică şi muzicoterapia’’, eveniment care îşi propune să realizeze o incursiune spirituală inedită, în lumea magică a sunetelor.

 Demersul se adresează celor care doresc să se transforme rapid, în sens benefic, să cunoască tainele efectelor muzicii spirituale, să înţeleagă ce este muzica, modul în care ea acţionează şi efectele pe care le generează. Vor fi prezentate (teoretic şi practic) metode naturale, fără efecte secundare, de tratament şi vindecare spirituală prin muzicoterapie, vocaloterapie, meloterapie, ritmoterapie.  Se vor utilize boluri tibetane, overtonuri, clopote tibetane, diapazoane, monochorduri, instrumente cu corzi, instrumente de suflat, electronice.

 Potrivit organizatorilor, prezenţa la eveniment nu necesită pregătire muzicală anterioară. Scopul manifestării îl constituie reechilibrarea şi armonizarea energetică a fiinţei pe diferite niveluri. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

O nouă arie specială de conservare în județul Alba, desemnată alături de alte 10 din țară

Unirea Ziarul

Publicat

în

O nouă arie specială de conservare în județul Alba, desemnată alături de alte 10 din țară Situl de importanță comunitară Râul Târnava Mare între Copșa Mică și Mihalț a fost desemnat arie specială de conservare de către Ministerul Mediului. „România deține una dintre cele mai bogate biodiversități din Europa și este de datoria noastră să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea