Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: Lansare de carte și sesiune de autografe, la Alba Iulia. Vor fi prezentate două romane semnate de Nicolae Breban și scriitoarea Aura Christi, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Afis Aura Christi 2015Un nou eveniment cultural se va desfășura joi, 26 noiembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Este vorba despre lansarea a două romane ce poartă semnătura lui Nicolae Breban și a scriitoarei Aura Christi.

”Avem bucuria de a-i avea oaspeți pe academicianul Nicolae Breban și pe scriitoarea Aura Christi, două nume reprezentative pentru literatura română. Și pentru că ne dorim să împărtășiți cu noi această bucurie, Consiliul Judeţean Alba, Biblioteca Judeţeană ”Lucian Blaga” Alba și partenerul nostru în acest demers, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, vă invită joi, 26 noiembrie 2015, orele 18,00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, la un evenimNicolae Breban 2015ent cultural deosebit: lansarea a două romane ce poartă semnătura lui Nicole Breban – Jocul și Fuga și Singura cale, ediția a II-a, respectiv a volumului semnat de Aura Christi – La sfera del freddo. Dall’inferno, con amore/ Sfera frigului. Din infern, cu dragoste”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga”.

Alături de cei doi scriitori vor mai fi prezenți editorul Andrei Potlog de la Fundația Culturală Ideea Europeană și poetul Aurel Pantea, președintele Uniunii Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO ȘTIREA TA | Accident rutier la Sebeș: Coliziune între un Fiat și o mașină din categoria AM

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Accident rutier la Sebeș: Coliziune între un Fiat și o mașină din categoria AM Un accident rutier a avut loc luni, 15 iulie 2024, în municipiul Sebeș. Un Fiat și o mașină din categoria AM s-au ciocnit intr-o intersecție din oraș. Potrivit martorilor, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea