Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: „Gala Performerilor 2013”, la Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

 În organizarea Consiliului Local şi a Primăriei Cugir, la sala de spectacole a Casei Orăşeneşti de Cultură din Cugir se va desfăşura joi, 12 decembrie, începând cu ora 17.00, „Gala Performerilor 2013”. Evenimentul este consacrat premierii olimpicilor cu rezultate deosebite la concursurile şcolare naţionale şi internaţionale, în anul de învăţământ 2012-2013, precum şi a sportivilor care s-au remarcat la competiţiile organizate pe plan judeţean, naţional şi internaţional.

Potrivit viceprimarului oraşului Cugir prof. Horia Rotche la eveniment sunt aşteptaţi  peste 100 de elevi, dar şi multe cadre didactice, precum şi antrenori, îndrumători care s-au ocupat de instruirea celor ce au obţinut performanţe în cadrul concursurilor şcolare şi sportive.

Ca de fiecare dată, olimpicii şi cadrele didactice vor fi răsplătiţi de organizatori cu „Catalogul Performerilor”, diplome de excelenţă şi de onoare, pachete cu dulciuri şi premii în bani. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea