Rămâi conectat

Cultură Educație

JOI: Cerc de scriere creativă, la Biblioteca Județeană Alba. Tinerii care vor să se afirme în lumea scrisului, așteptați la eveniment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 26 octombrie 2017, ora 17.00, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, sub motto-ul: „Scrie! Vino! Prezintă! Publică!” toți cei care au abilități în domeniul scrisului sunt așteptați să-și prezinte propriile creații.

Cercul de scriere creativă VERBUM a luat ființă din dorința inițiatorului Silvan Stâncel, de a strânge la un loc persoane dornice să își expună talentul în arta scrisului în fața unui public avizat, a unui public cu vârste diferite dar cu aceleași preocupări. Întâlnirile cercului au devenit în timp adevărate evenimente literare  destinate nu numai celor ce simt că au abilități de scriere creativă și doresc să aibe un barometru real al propriei valori ci și prietenilor lor, iubitorilor de lectură și tuturor celor ce iubesc cultura și arta în întregul ei. Cercul de scriere creativă VERBUM a adunat deja la biblioteca județeană un nucleu de tineri scriitori valoroși fiind publicată și lansată în luna octombrie prima producție literară a cercului: romanul polițist ,,Un risc asumat”, autor elevul Petre Paul din Alba Iulia.

În cadrul cercului sunt prezentate încercările literare și artistice ale fiecăruia, sunt dezbatute într-un cadru prietensc creațiile fiecăruia, sunt găsite și aplaudate sau corectate punctele tari și punctele slabe și sunt sprijinite în vederea publicării acele creații care reușesc să stârnească interesul și aducă plus valoare.

Proiectul face parte din Programul minimal 2017, al bibliotecii- 4 ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.8 Verbum/ Proiect de management 2017-2020. Acesta are ca scop definirea bibliotecii drept centru multicultural în vederea satisfacerii cerințelor exprimate de membrii comunității.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea