Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: Atelier de parenting la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Cei 7 ani de acasă”, tema lunii octombrie la „BebeBiblioteca”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dobândirea unor abilități care să le permită părinților să-și educe proprii copii într-un mod asumat, conștient și informat este o treabă destul de grea, mai ales atunci când aceștia se află în situația de a fi pentru prima data părinți. La fiecare etapă de dezvoltare a copilului, părinții se întreabă dacă i-au educat bine sau dacă și-au asumat așa cum trebuie rolul de părinte. Pentru a răspunde la aceste întrebări și la multe altele legate de creșterea și educația bebelușilor, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează lunar un atelier de parenting.

Aici, părinții dornici să discute problemele cu care se confruntă și să găsească răspunsuri la acestea, se pot întâlni online, pe pagina de Facebook a bibliotecii, cu psihoterapeutul Adina Drimbe care, alături de sfaturi utile, le recomandă cele mai noi și mai interesante cărți de specialitate ce se găsesc în colecțiile bibliotecii,

Studiile de specialitate au arătat că pentru educația unui copil, un rol major îl au „cei 7 ani de acasă, de aceea psihoterapeutul Adina Drimbe a ales această temă pentru a fi discutată și analizată la adresa www.facebook.com/BibliotecaJudețeanăLucianBlagaAlba, joi, 14 octombrie 2021, începând cu ora 17:00. Cei prezenți la întâlnirea online, vor primi sfaturi utile și vor asista la abordări interesante pe marginea temei propuse. Atelierul se va încheia cu recomandări de lectură de specialitate, cărțile recomandate putând fi împrumutate gratuit de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Totodată, specialiștii din cadrul bibliotecii vor recomanda și cărți de lectură pentru cei mici, în funcție de nivelul de vârstă și de preferințele fiecăruia.

Organizatorii atelierului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba iar activitatea face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ, proiectul 3.1 BebeBiblioteca și este parte integrantă a proiectului managerial al bibliotecii pentru perioada 2021-2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea