Rămâi conectat

Actualitate

Joi, 5 octombrie, nu se face școală! Elevii și profesorii sărbătoresc Ziua Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 5 octombrie, elevii și profesorii sărbătoresc Ziua Educației. Asta înseamnă că NU se vor face ore în sensul obișnuit în școli, fiecare școala având libertatea să sărbătorească „prin manifestări specifice” această zi.

Anul trecut, aproape toate școlile din București, dar și multe unități de învățamânt din țară, au fost închise, însă au existat și școli unde elevii au mers la clasă pentru diverse activități. 5 octombrie a fost stabilita de UNESCO drept Ziua Internațională a Educației.

Conform structurii anului școlar 2017-2018 anunțată chiar de Ministerul Educației „unitățile de învățamânt și inspectoratele școlare vor marca prin manifestări specifice, conform planificărilor existente la nivelul fiecărei școli, zilele de 5 octombrie (Ziua internațională a educației)”.

 Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri în școli. Asta nu înseamnă însă, în mod automat, și faptul că elevii vor sta acasă.

Sursa: portalinvatamant.ro

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ASTĂZI | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Temperaturi cuprinse între 32 și 35 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

ASTĂZI | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Temperaturi cuprinse între 32 și 35 de grade Meteorologii ANM au emis marți dimineața, 18 iunie 2024, o atenționare cod galben de caniculă, valabilă pentru ziua de marți în Alba și alte județe din țară. Citește și: Cum va fi VREMEA până […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea