Ziarul Unirea

Joi, 4 aprilie, ședință la Consiliul Local Alba Iulia – pe ordinea de zi: bugetul municipiului

Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință ordinară, pe data de 4 aprilie, la ora 13.00. Între cele 11 proiecte de hotărâri aflate pe ordinea de zi se află Bugetul general de venituri și cheltuieli al municipiului pentru 2013; prelungirea perioadei de valabilitate a Regulamentului de amenajare a teraselor sezoniere pe traseul Șanțurilor Cetății Alba Carolina; plata contribuției CL Alba Iulia la AIDA – Transport local, pe anul 2013 etc.

Iată proiectul ordinii de zi:

ELIT

I. Diverse

II. Proiecte de hotărâri privind:

1. Bugetul general de venituri și cheltuieli al municipiului Alba Iulia pentru anul 2013.

2. Redistribuirea pe obiective de investiții a creditului bancar aprobat prin Hotărârea nr.416/2009 a Consiliului local, cu modificări și completări ulterioare.

3. Înființarea Unității de Implementare Locală a proiectului ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă uzată în județul Alba”.

4. Înființarea Unității de Implementare a proiectului ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Alba”.

5. Parcelarea în vederea concesionării a unui imobil (teren) situat în Alba Iulia, B-dul Revoluției, lângă Bl. B2.

6. Atribuirea în proprietate a terenului aferent caselor particulare.

7. Neaprobarea scutirii la plata redevenței datorate de către SC Glow SRL în baza contractului de asociere nr.1172/2001.

8. Încheierea unui act adițional la contractul de asociere nr.7814/2006 încheiat între Consiliul local și Asociația Nonguvernamentală RYMA.

9. Încheierea unui act adițional la contractul de concesiune nr.13053/2001.

10. Prelungirea perioadei de valabilitate a Regulamentului de amenajare a teraselor sezoniere pe traseul Șanțurilor fortificației de tip Vauban Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia.

11. Plata contribuției Consiliului local al municipiului Alba Iulia la Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba – Transport local, pe anul 2013.

III. Stabilirea datei ședinței Consiliului local al municipiului Alba Iulia pentru luna mai 2013.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Radu Tuhuț: Apel către Guvern pentru includerea proiectelor de modernizare a drumurilor din Apuseni în Planul de Redresare și Reziliență!

Am solicitat Guvernului României să includă proiectele de modernizare, asfaltare și reparare a drumurilor din Munții Apuseni, DN74, DN74A și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

locatar 29 martie 2013 at 10:42

Primaria sa isi plateasca intai restantele pe care le are la intretinere la Asociatia Parc Cetate ( blocurile M) pentru garsonierele pe care primaria le detine si care sunt inchiriate. restantele pentru acestea sunt de 40.ooo ron. Penalitatile sunt platite de locatarii buni platnici pentru ca ca chiriasii acestora n-au mai platit de ani de zile nici un leu, iar noi sunten somati periodic ca ni se va opri apa pentru restantele acestora.

on om 29 martie 2013 at 10:43

asa este

Comentariile sunt oprite