Rămâi conectat

Politică Administrație

Joi, 2 iulie: Conferința Organizației Cugir a PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sala de festivități a Casei de Cultură din Cugir va găzdui joi, 2 iulie, începând cu ora 18.00, Conferința organizației Cugir a PSD, eveniment la care sunt așteptați să participe peste 500 de delegați.

Reuniunea are loc, după ce timp de aproape o lună de zile, la nivelul celor 20 de organizații constituite pe structura secțiilor de votare au avut loc adunări generale, în cadrul cărora s-au dezbătut o serie de probleme legate de situația socială și economică a orașului, precum și unele aspecte privind viața internă de partid.

Pe ordinea de zi a conferinței se află înscrise un număr de 7 puncte: 1. Raport privind activitatea desfășurată de Biroul organizației Cugir a PSD de la alegerile precedente și până în prezent; 2. Raport privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru perioada 2013-2015; 3.

Aprobarea programului de activități pentru perioada următoare; 4. Alegerea președintelui și a Biroului Executiv pentru următorii doi ani; 5. Aprobarea propunerilor de candidați pentru organele de conducere județene; 6. Aprobarea delegaților pentru Conferința Județeană Alba a PSD; 7. Probleme diverse.

Potrivit informațiilor primite de la conducerea organizației locale, până la această dată în cursa pentru funcția de președinte s-a înscris un singur candidat și anume, Mircea Trifan, actualul lider al social democraților din Cugir.

   (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea