Joi, 19 iulie, şedinţă publică ordinară a Consiliului Local Abrud. Vezi proiectul ordinii de zi

Consiliul Local Abrud este convocat în ședință publică ordinară pentru joi, 19 iulie 2018, la ora 13. Întrunirea se va desfășura în sala de şedinţe ,,Avram Iancu” din cadrul primăriei, iar pentru aceasta primarul Nicolae Simina a propus următorul 

Proiect al ordinii de zi: 

ELIT
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului local pe trimestrul al II-lea al anului 2018.
 2. Proiect de hotărâre privind preluarea bunului-imobil situat administrativ în orașul Abrud, str. Cuza Vodă, nr. 9, din domeniul public al județului Alba și administrarea Consiliului Județean Alba, în domeniul public al Orașului Abrud și administrarea Consiliului Local Abrud.
 3. Proiect de hotărâre privind modificarea Programului anual al achizițiilor publice pe anul 2018.
 4. Proiect de hotărâre privind schimbarea titularului dreptului de administrare a unor bunuri imobile aflate în domeniul public al orașului Abrud, județul Alba.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică deschisă cu strigare directă a unui spațiu din imobilul care aparține domeniului public al orașului Abrud, situat în Abrud, str. Cetății, nr. 1, în suprafață de 30 mp.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Reabilitare, modernizare și extindere ambulatoriu cu înglobare clădire C8 (propusă pentru schimb destinație din magazie în ambulatoriu) și amenajare incintă” la Spitalul Orășenesc ,,Dr. Alexandru Borza” Abrud.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea  investiției ,,Reabilitare, modernizare și extindere ambulatoriu cu înglobare clădire C8 (propusă pentru schimb destinație din magazie în ambulatoriu) și amenajare incintă” la Spitalul Orășenesc ,,Dr. Alexandru Borza” Abrud.
 8. Proiect de hotărâre privind organizarea şi desfăşurarea Festivalului ,,Inimi fierbinţi în Ţara de Piatră” în oraşul Abrud în perioada 28 – 29 iulie 2018.
 9. Proiect de hotărâre privind organizarea Taberei internaţionale de creaţie ,,Abrud –Ţara Moţilor”, ediţia a IV-a , în  perioada 25 august – 2 septembrie 2018 în oraşul Abrud.
 10. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2018, modificarea Listei obiectivelor de investiții pe anul 2018.
 11. Probleme curente.

Ovidiu CULDA

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...