Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Joi, 16 iunie| Prezentarea cărții „Dialoguri sincere”, de Laura Iviniș la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi, 16 iunie 2022, de la ora 18.00, vă așteptăm la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, unde va avea loc prezentarea cărții „Dialoguri sincere”, de Laura Iviniș, ilustrator, Cristina Gyalai.

Un volum care poate deschide calea dialogului între părinți și copii, „împuternicindu-i pe cei mici să rămână sinceri, fără teama de a exprima și emoții mai puțin plăcute, precum frica, îngrijorarea, furia. Iar indiferent de situație, ar înțelege că iubirea părinților rămâne necondiționată și securizată. Și chiar dacă apare zbuciumul, întorcându-ne la conectare, rămânem sinceri și trăim autentic”, transmite Laura Iviniș.

Alături de autoare vin actorii Cătălina Mihăilă și Iulian Costea, care vor pune în scenă câteva pasaje din volumul prezentat, dând viață dialogurilor dintre personajele cărții.

În cadrul activității, psihoterapeutul Adina Drimbe vă va oferi mai multe detalii despre Laura Iviniș, dar și despre atelierul de parenting pe care îl susține, lunar, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în cadrul proiectului BebeBiblioteca.

Programul se va încheia cu o serie de momente de animație culturală pentru copii, jocuri, lecturi și activități interactive, prin urmare nu ratați ocazia de a petrece timp de calitate împreună cu cei mici, la noi, la bibliotecă!

Evenimentul de joi, 16 iunie 2022, are loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Clubul de carte „Cu copiii la povești”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

19 mai – 19 iunie: Expoziția BrickCarolina 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei: Călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele

Bogdan Ilea

Publicat

în

19 mai – 19 iunie: Expoziția BrickCarolina 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei: Călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele La Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei, timp de o lunâ, începând din 19 mai, va avea loc expoziția BrickCarolina 2024. Aceasta oferă o călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea