Rămâi conectat

Actualitate

Jocurile Olimpice de la Londra: Sandra Izbaşa – medalie de aur la sărituri. Vezi ce mesaj de felicitare i-a transmis Victor Ponta.

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Frumoasa gimnastă româncă,  Sandra Izbaşa a câştigat medalia de aur, în finala de la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Londra.  Sandra a fost notată în finală cu 15.383 la prima săritură şi cu 15.000, la cea de-a doua, iar cu media de 15.191 a obţinut medalia de aur.  Pe podium au mai urcat Mc Kayla Maroney (SUA, 15.083) şi Maria Paseka (Rusia, 15.050).

Sandra Izbaşa a mai cucerit o medalie la Jocurile Olimpice de la Londra, bronz, în competiţia pe echipe. Ea mai are în palmares încă un titlu olimpic, câştigat în 2008, la Bejing, la sol.

Marţi, Sandra Izbaşa va evolua şi în finala de la sol, alături de Cătălina Ponor, cea care este calificată şi în finala de bârnă, cu Diana Bulimar.

Sandra Izbaşa a fost felicitată de prim-ministrul Victor Ponta

„Vreau să transmit cele mai calde şi sincere felicitări Sandrei Izbaşa pentru această nouă performanţă extraordinară obţinută la Jocurile Olimpice de la Londra. Graţie determinării, muncii şi talentului tău, milioane de oameni din toată lumea au ascultat astăzi imnul României. O naţiune întreagă îţi mulţumeşte pentru că ne-ai făcut pe toţi să fim mândri că suntem români, mândri să vedem imaginea superbă a tricolorului, aşezat la loc de frunte, deasupra drapelelor celor mai puternice state din lume, precum SUA şi Rusia. Îţi mulţumim din suflet pentru aceste clipe unice”, a transmis premierul, potrivit unui comunicat al Guvernului.

„Este, fără îndoială, o prestaţie inegalabilă, care aduce ţării noastre cea de-a opta medalie olimpică din acest an. De aceea, vreau să îi felicit şi să le mulţumesc şi antrenorilor şi întregii echipe feminine de gimnastică ce a făcut posibil acest nemaipomenit succes la Jocurile Olimpice de la Londra. Vă urăm multă baftă şi vă ţinem pumnii pentru ziua de marţi! Oricum, pentru noi, sunteţi deja învingători!”, a mai declarat primul-ministru Victor Ponta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea