Rămâi conectat

Ştirea zilei

Jidvei, cel mai mare jucător din industria vinului, va investi 4 milioane de euro în modernizarea cramei şi a parcului auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jidvei, cel mai mare jucător din industria vinului, deţinut de Claudiu Necşu­lescu, un business de peste 33 mil. euro  şi-a bugetat anul acesta investiţii de 4 mil. euro, bani care vor merge spre modernizarea cramei Jidvei şi către reteh­nologizarea parcului de maşini şi de utilaje agricole.

„La finalul acestui an, grupul nostru de firme va dis­pune de o capacitate de prelucrare şi stocare de peste 30 mi­lioane de litri de vin, vi­nars şi vin spu­mant“, a declarat pen­tru ZF Cristian Şaita­riu, di­rec­to­rul ge­ne­ral al com­paniei.

Jidvei mizează anul acesta pe afaceri de pes­te 40 mil. euro, în creş­tere cu 20% faţă de anul 2016, o creştere sus­ţinută şi de vân­zările din primul se­mes­tru al acestui an, potrivit in­for­maţiilor transmise de companie.

După cifra de afaceri obţinută în 2016, Jidvei este cel mai mare jucător din industria vinului din România, urmat de Cotnari şi Cramele Recaş.

România este pe locul 6 în UE la producţia de vin şi locul 13 în lume, după ce anul trecut a obţinut o producţie de 3,3 milioane de hectolitri de vin, potrivit statisticilor oficiale.

Jidvei, unul dintre cei mai mari producători de vin din România, care deţine o plantaţie de 2.500 hecatre cultivate cu viţă-de-vie şi care produce şi vinde 12 milioane de litri de vin anual, a ajuns la o cifră de afaceri de 33 mil. euro în 2016, în creştere cu 25% faţă de anul precedent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea