Rămâi conectat

Ştirea zilei

Jefuit în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o prostituată. Femeia, care este din Alba Iulia, și un complice – condamnați la închisoare cu executare pentru furt

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunțat în 26 octombrie decizia definitivă într-un dosar de furt și complicitate la furt, infracțiuni ce au avut loc într-un cadru mai puțin obișnuit. O femeie din Alba Iulia care a furat 900 de lei de la un bărbat în timp ce întreținea relaţii sexuale și un complice al acesteia au fost condamnaţi la închisoare cu executare.

Un alt complice a primit amendă penală. Infracţiunea a avut loc în martie 2012, dar inculpaţii au fost trimişi în judecată abia patru ani mai târziu, în 2016.

În 5 iulie 2017, Judecătoria Alba Iulia a pronunţat prima decizie în acest dosar. Doi inculpați, Muscă Maria Cristina și Bârz Ioan au fost condamnaţi la câte 6 luni de închisoare cu executare. Cel de-al treilea inculpat, Simu Adrian Ioan, a primit în apel pedeapsa amenzii penale în valoare de 2.000 de lei.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, unde a fost instrumentat dosarul, Muscă Maria Cristina, în urma unei înţelegeri cu ceilalţi doi inculpaţi, a întreţinut raporturi sexuale cu persoana vătămată într-un apartament din Alba Iulia, după care i-a sustras acesteia suma de 900 de lei.

”Fiind audiată în cauză, persoana vătămată a mai arătat că, în timp ce întreținea raporturi sexuale cu inculpata Muscă Maria Cristina, în cameră au pătruns inculpatul Bârz Ioan și numitul (…) moment în care, conform înțelegerii cu ceilalți doi inculpați, inculpata a reușit să-i sustragă persoanei vătămate suma de 900 de lei din buzunarul pantalonilor, ieșind în grabă din camera în care se aflau, apoi, împreună cu inculpații Bârz Ioan și Simu Andrei Ioan, a părăsit apartamentul, toți trei coborând în spatele blocului, unde au împărțit banii sustrași, inculpaților revenindu-le suma de 400 de lei pentru fiecare, iar lui Muscă Maria Cristina suma de 100 de lei, aspect confirmat de declarația acesteia din urmă”, se susține în motivarea instanței de judecată.

Iniţial, procurorii au derulat cercetări şi cu privire la comiterea infracţiunii de proxenetism dar, în final, au dispus clasarea cauzei din acest punct de vedere. Instanţa i-a mai obligat pe cei trei să îi returneze persoanei vătămate suma de 900 de lei şi să plătească fiecare câte 440 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea