Jandarmii vor asigura liniștea și siguranța publică, în prima zi a noului an școlar, în cadrul a 12 unități de învățământ din județul Alba

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Jandarmii din Alba vor asigura măsurile de ordine publică în proximitatea școlilor, în data de 14 septembrie, în cadrul a 12 școli de pe raza județului Alba, atât în patrule independente cât și sprijiniți de polițiști.

În acest an începerea școlii reprezintă nu doar un moment important pentru elevi ci și pentru forțele de ordine care vor avea o importantă responsabilitate, aceea de a asigura măsurile de ordine publică în proximitatea școlilor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În acest sens, în data de 14 septembrie, la începerea noului an școlar, jandarmii vor asigura climatul de liniște și siguranță publică în cadrul a 12 școli de pe raza județului Alba, atât în patrule independente cât și în sprijinul poliției. Acțiunile jandarmilor vizează prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional dar și menținerea unei bune colaborări cu reprezentanții unităților de învățământ. În același context, elevii vor fi informați cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție și distanțare socială, în contextul răspândirii virusului Covid19.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

De asemenea, ca și în anii trecuți, pe tot parcursul anului școlar, forțele de ordine publică vor participa la menținerea liniștii și ordinii publice în zona instituțiilor de învățământ aflate în raza de competență, dar și în zonele din proximitatea acestora, unde se creează aglomerări de persoane.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419