Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Jandarmii din județul Alba, la datorie în weekendul 27-30 iulie: Vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din județul Alba vor fi la datorie în weekendul 27-30 iulie și vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele din județ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță și cu respectarea legii, și pentru a preîntâmpina evenimente și fapte antisociale, efective ale Jandarmeriei Alba, vor fi prezente în perioada 27-30 iulie, la evenimentele programate să se desfășoare în județul Alba.

Ne preocupăm de asigurarea măsurilor de ordine publică și siguranța tuturor participanților la evenimentele religioase prilejuite de aducerea în țară a moaștelor Sfintei Ana la Mănăstirea Oașa cu ocazia hramului, dar suntem prezenți și la Abrud și Arieșeni, în inima Apusenilor, la evenimentele din acest sfârșit de săptămână precum: Ziua Minerului, Tropote în Țara Abrudului, Inimi fierbinți în Țara de Piatră sau Festivalul Fructelor de Pădure.

Vom veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a Red Bull Romaniacs unde participă concurenți din 55 de țări și la evenimentele Teiuș Bike, Hai să biciclim și întâlnirea motocicliștilor din Poiana cu Goruni.

Jandarmeria Alba va asigura masuri de ordine și siguranță publică și la manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia sărbătoririi Zilelor comunelor Lupșa și Fărău.
Colegii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a Festivalului Internațional de Folclor de la Aiud.

Continuăm acțiunile pentru protejarea comunității prin prevenirea și combaterea infracționalității, creșterea gradului de siguranță și menținerea ordinii și siguranței publice în zona de responsabilitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir

Unirea Ziarul

Publicat

în

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir România face pași timizi pentru a crește producția de muniție de tip NATO. Cererea pe piața internațională a crescut semnificativ după invazia Rusiei în Ucraina, dar sunt cereri și la nivelul Armatei Române. Una dintre cele mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea